Son Dakika

Tekirdağ Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı


Tekirdağ Belediyesinde 453 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı.68 maddeden oluşan Toplu iş sözleşmesi taslağı Disk Genel İş sendikası Trakya Şube başkanı Aladdin Öztürk, Tekirdağ Belediyesi işyeri Baş temsilcisi Kenan Akkan,işyeri temsilcileri Nihat Çakal, Önder Mutlu, Hasan Kral,Ahmet Gökçe ve Kamil Demir tarafından Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç’a sunuldu.14.03.2010 ile 15.03.2012 tarihleri arasında 2 yıllık bir zamanı kapsayan toplu iş sözleşmesi taslağının gerekli bölümlerce inceleneceğini belirten belediye başkanı Adem Dalgıç ‘Disk Genel İş sendikasıyla işçilerin de hakları korunarak iyi bir sözleşme imzalayacağız.’dedi.Paylaş

Dalgıç Medya Cafe Restaurantı Hizmete soktu


Sahipliğini Yakup Çebi’nin yaptığı Medya Cafe Restaurant Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç’ın da katıldığı kokteylle açıldı.Soğukkuyu caddesinde faaliyete giren cafe restaurantın açılışında konuşan Belediye Başkanı Adem Dalgıç ‘Çok güzel nezih bir mekan dizayn etmişsiniz Emeği geçenleri kutluyorum.İşlerinizde başarılar diliyorum’dedi.


Açılışa ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Eyüp Yiğiter,Mehmet Özen ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yurdanur ,Devlet Hastanesi yetkilileri ve davetliler katıldılar.Paylaş

Meteoroloji'den haftasonu yoğun kar ikazı

Haftasonu hava daha da soğuyacak, kar yağışının da daha yoğun olması bekleniyor. Bölge bölge hava durumu:
İstanbul'du dün öğle saatlerinde etkisi altına alan kar yağışı sabaha karşı etkisini kaybetti. Karla karışık yağmur ve karın aralıklarla Perşembe akşamına kadar devam edecek. Cumartesi öğleye saatlerinden sonra Sibirya üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava ile tipi şeklinde daha kuvvetli kara bırakacağı tahmin ediliyor.


Romanya ve Balkanlar üzerinden Türkiye'ye giriş yapan Sibirya kaynaklı soğuk hava Türkiye'de 4 gün daha kalacak. Özellikle batıda yaşayanlar yarından sonra gelecek kötü hava koşullarına karşı hazırlıklı olmalılar. Cuma gecesi ve Cumartesi günü Edirne, Kırkalereli, Çanakkale ve İstanbul boyunca tipiyle birlikte yoğun kar bekleniyor.
Cuma günü de Ege'ye de fırtınalı ve şiddetli yağmurlu bir hava hakim olacak.

İstanbul'da zayıflayan yağış, yarın da var. Ancak daha çok Anadolu Yakası'nda görülecek. Yağmur ve sulu kar şeklinde etkili olacak yağış, sadece yüksek noktalarda kara dönüşecek.
Cuma günü ise yağmur şeklinde başlayacak yağış, akşam kuvvetli poyrazla birlikte kar şeklinde yağacak. Cumartesi günü ise kentte yoğun kar ve tipi olacak.

ANKARA'YA KAR GELİYOR
Akşam saatlerinden itibaren önce Ankara'nın güney ve batı ilçelerinde, sonrasında il genelinde başlayacak kar yağışının gece saatlerinde etkisini artırması bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıya göre, kar yağışının yarın sabah saatlerinde de aralıklarla hafif olarak devam edeceği ve ardından yağışın kesileceği tahmin ediliyor.
Gece sıcaklığının il merkezinde sıfır, yüksek kesimlerinde -2/-3 dereceye kadar düşeceği öngörülüyor.
Kar yağışıyla birlikte buzlanma ve don olayı görülebileceğinden, bu gece ve yarın sabah saatlerinde başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekiyor.
DOĞUDA YOĞUN KAR VE GÜNEY'E SEL UYARISI
Yarın Niğde, Aksaray, Kayseri, Sivas ve yozgat'tan başlayarak Erzurum, Muş ve Van'a kadar yoğun kar yağışı bekleniyor. Yağış, Cuma günü hafifleyecek. Ancak Cumartesi akşamı yeniden etkili olacak.
Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyinde kuvvetli sağanak beklendiği bildirildi.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan “meteorolojik uyarı”da, kuvvetli sağanağın Doğu Akdeniz (Adana, Mersin, İskenderun, Kahramanmaraş, Osmaniye), Güneydoğu Anadolu ile Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Muş, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde, yarın saat 21.00'e kadar etkili olacağının tahmin edildiği ifade edildi.
Yetkililer ve vatandaşların, sel ve su baskınına karşı tedbirli olması istendi.
EGE'YE FIRTINA GELİYOR
Ege kıyılarına Cuma günü yeni bir yağışlı hava gelecek. Güney Ege'de şiddetli olacak yağış, kuvvetli lodos fırtınasıyla birlikte yaşamı olumsuz etkileyecek. Muğla, Denizli, Aydın ve İzmir'de su baskını riski var. Haftasonu havanın daha fazla soğuyacak olması, bu bölgede de yağışları kara çevirebilir.
AKDENİZ SOĞUYOR
Yağışların devam ettiği Akdeniz Bölgesi de soğuk havadan etkilenecek. Sıcaklıklarda 4-5 derece azalış bekleniyor.
KARADENİZ BEMBEYAZ
Karadeniz'de yarın özellikle kıyıdan uzak kentlerde kar yağışı olacak. Bolu, Kastamonu, Tokat, Amasya, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin'e kadar yoğun kar bekleniyor.
BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU
Kuvvetli soğuklar ve kar yağışı Türkiye'yi de etkisi altına alıyor. Dün Trakya'dan giriş yapan kar yağışı bugün etki alanını genişletiyor. Özellikle yarın kar batıda kesilirken, doğuda yoğunluğunu oldukça artıracak. Soğuk havanın yaklaşık 15 gün kalması bekleniyor. Bu hafta sonu daha etkili kar yağışı gelebilir.
İstanbul'un akşam da yüksek semtlerinde etkili olan kar yağışı sürüyor ama sahilde daha çok sulu kar şeklinde. Rüzgarın kuvvetli estiği Sarıyer, Beykoz, Pendik, Kartal boyunca daha yoğun olmak üzere kar var. Ankara'da bu akşam sulu kar var, yarın lapa lapa kara dönüşecek. İzmir'de yağış bitse de, hava soğumaya devam ediyor, sıcaklık 7 derece. Bursa kar yağışlı. Adana'da sağanak yağmur var.
MARAMARA: Dün Trakya'dan giriş yapan kar yağışı, Marmara'nın pek çok yüksek kentinde de kara dönüştü. Sıcaklık 3-4 derece. Bugün öğleden sonra Trakya'da kar kesiliyor. Bursa, Bilecik ve Sakarya'da akşama kadar karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edecek.
İÇ ANADOLU: İç Anadolu'da ise yağışlar bu akşam saatlerinden sonra kara dönüşüyor. Yarın sıcaklığın 0 dereceye yaklaşması ile bölgenin tüm şehirlerine kar yağacak.
EGE: Ege'liler de kış mevsimi başından bu yanaki en soğuk günleri yaşıyor. Bugün yağış ve rüzgar hafif ama poyraz rüzgarı çok soğuk. Bu nedenle yağış Kütahya, Afyon ve Uşak'ta kar şeklinde görülüyor. Bölgede sıcaklık 7-8 derece.
AKDENİZ VE GÜNEY DOĞU ANADOLU: Güneydeki kentlerde sağanak yağmur var, yarın Akdeniz'de yağış hafiflerken, hava 4-5 derece daha soğuyacak. Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli sağanak bekleniyor. Yağışların yarın akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Cuma günü Antalya'dan yeni kuvvetli yağışlar giriş yapacak.
DOĞU ANADOLU: Doğu Anadolu'da da yağışlar şiddetleniyor. Hava yarın daha fazla soğuyacak. Şırnak-Hakkari-Van arasında kuvvetli yağmur, Erzurum, Kars-Muş arasında özellikle yarın daha yoğun kar bekleniyor.
KARADENİZ: Karadeniz'de bugün Bolu'dan-Kastamonu'ya kar yağışı başlıyor, Sibirya soğukları yarın Samsun'a ve bölge geneline yayılacak. Amasya, Tokat, Gümüşhane ve Artvin boyunca yoğun kar yağışları görülecek.Paylaş

Adliye önünde uzun kuyruklar

Tekirdağ'da 220 kişilik infaz koruma memurluğu kadrosu için 620 kişi başvurdu. Sabah erken saatlerde memur adayları adliye önünde uzun kuyruklar oluşturdu.


Tekirdağ'da, yüksek güvenlikli 1 ve 2 nolu cezaevlerinde görevlendirilmek üzere 220 kişinin alınacağı infaz koruma memurluğu için, Türkiye'nin dört bir şehrinde 620 kişi başvuruda bulundu. Mülakat için Tekirdağ Adliyesi'ne gelen memur adayları, uzun kuyruklar oluşturdu. Büyük çoğunluğu üniversite mezunu olan adaylar arasında lise mezunları de yer aldı. Mülakat, boy ve kilo ölçümleri için adliyeye gelen memur adayları, zaman zaman izdihama neden oldu. Uzun süredir işsiz olan memur adayları 'devlet'

garantisinde olduğu için infaz koruma memuru olmak istediklerini söyledi. Tekirdağ'da memur olabilmek için Yozgat'tan geldiğini anlatan lise mezunu Abdullah Sungur, memurluğu garanti olarak gördüğü için özel sektör yerine infaz koruma memuru olmak istediğini ifade etti.Paylaş

ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA ÇEREMİZ YOK

Önümüzdeki sezon uygulamaya tekrar konulacak (daha önce 1990-1991/1994-1995 arası oynanmıştı) deplasmanlı amatör lig 161 takımın katılımıyla 2010-2011’de başlayacak.

Her ne kadar tartışmalara yol açıp bugüne kadar yeni kurulan lig hakkında açıklamalar yapılmasada amatör federasyon yeni ligin statüsü hakkında gerekli açıklamayı önümüzdeki 15 gün içinde açıklaması bekleniyor.Çerkezköy Belediye 3.ligden düşerse Deplasmanlıya Tekirdağ SAL şampiyonu gidiyor
Şimdi biz konuyu Tekirdağ açısından ele alalım.Tekirdağ’SAL’da sezonsonu ilk iki sırayı alan 2 takım bu sezon son kez uygulanacak TFF 3.lige yükselme maçlarına katılma hakkı kazanacak

İki tur üzerinden .oynanan maçlar sonunda 5 takım eleyebilirse temsilcilerimiz TFF 3.ligine
yükselecek.Aksi durumda ise bu iki ekibin deplasmanlı amatör ligde mücadele edebilmesi Çerkezköy Belediye’nin TFF 3.liginde tutunmasına kalıyor.Zira bu sezon ligde kalma mücadelesi veren Çerkezköy Belediye’nin küme düşmesi halinde kırmızı-mavililer
önümüzdeki sezon deplasmanlı amatör ligde mücadele edecek.

Tekirdağspor şampiyonluk istiyor.
Tekirdağ SAL şampiyonluğu önem kazandı
Çorlu Gençlerbirliği şampiyonluk yolunda fikstür avantajına güveniyor
Şampiyonluk mücadelesi veren takımlar Çerkezköy Belediyespor’un durumunu beklemeden deplasmanlıda kesin olarak yer bulabilmek için lig şampiyonu olmak isteyecek.Bu yüzden puan sıralamasında ilk iki sırada olup rakiplerine göre avantajlı olan Tekirdağspor ve Çorlu Gençlerbirliği şampiyon olabilmek için daha çok mücadele etmek zorunda kalacak.Ki kaldı ki lig bu seyirde devam ederse son hafta Çorlu Gençlerbirliği-Tekirdağ mücadelesi tam bir final maçı şeklinde geçecek.

Velimeşe Bld,son şansını Tekirdağspor deplasmanında kullanacak

Edirne ve Kırklareli Rahat
Edirne’de profesyonel takım olmaması matematiksel olmasada Keşanspor ve Ayşekadın Gençlerbirliği bu sezon TFF 3.lige yükselme maçlarını ve 2010-2011’de deplasmanlı amatör ligi hemen hemen garantiledi.

Deplasmanlı Amatör Lig 16 grup 10 takımdan oluşacak

161 takımın 15’i 10 ‘lu 1 tanesi 11’li toplam16 gruptan oluşacak.Temsilcilerimizin yeni ligde aşağıdaki gibi yer almasına ise kesin gözüyle bakılıyor.
Edirne (2 takım)
Kırklareli (2 takım)
Tekirdağ (2 takım)
İstanbul (4 takım)
http://www.tekirdagspor.org/Paylaş

Geliyor Bu Şampiyonluk 0-3


Stad: General Basri Saran

Hakemler: Barış Çardakçı-Sertay Yayla- Umut Demir
Çorluspor:İsmail- Ahmet Çoşkun(Göksel(Dk:70)İbrahim- Ahmet Ceylan- Alper- Yakup- Cavit- Tuncay(Serdar(Dk:46)- Emre- Ercan-Samet

Tekirdağspor: Ali- Başar- Caner- Barış- Mehmet- Taygun- Berkant(Ayvaz(Dk:55) -Cem-Burak-Bülent(Emir(Dk:85) Seçkin( Fatih(Dk:80)
Goller: Dakika:21ve65 Burak Dakika:39 Seçkin

BURAK 2 VE ŞEÇKİNİN GOLLERİYLE TAKIMIMIZ GALİP GELMESİNİ BİLDİ KARŞILAŞMANIN BÜTÜN FOTOĞRAFLARI FORUMDADIR. TAKIMIMIZ BUGÜN SOGUK HAVAYA RAĞMEN KENDİLERİNİ YALNIZ BIRAKMAYAN TARAFTARINA 3 PUANI 3 GOLLE HEDİYE ETTİ. İLK DAKİKALARDAKİ TUTUK OYUNUNA RAGMEN ÇORLUSPOR DEFANSININ ARKASINA ATILAN TOPLARLA POZİSYONLAR BULDU KARŞILAŞMANIN 21. DAKİKASINDA BARIŞ,BERKANT VE BURAKIN 3 PASTA BULDUGU GOL, ARDINDAN KAPTAN BÜLENTİN AKIL DOLU PASINDA MEHMET'İN SEÇKİNE ALDA AT DERCESİNE VERDİĞİ PAS VE SON GOLDEDE BURAGIN MUHTEŞEM KAFA VURUŞU ÖNCESİNDE AYVAZIN MÜCADELESİ GÖRÜLMEYE DEGERDİ. TAKIMIMIZ BU ALDIĞI 3 PUANLA 2. SIRADAKİ YERİNİ KORUDU.

KARACAKLAVUZSPOR BUGÜN OYNANMASI GEREKEN ADALETSPOR MAÇINADA ÇIKMAYINDA LİGDEN DÜŞMESİ KESİNLEŞEN 2. VE SON EKİP OLDU TEKİRDAĞSPORUMUZUN KALAN MAÇLARI ŞÖYLE VELİMEŞE BLD,Ç.SANAYİSPOR,ADALETSPOR,ŞARKÖYSPOR VE Ç.GENÇLERBİRLİĞİ Y.HAYRABOLUSPOR VE KARACAKLAVUZ LİGDEN ÇEKİLDİĞİ İÇİN O KARŞILAŞMALARI HÜKMEN 3-0 KAZANMIŞ SAYILACAK.Paylaş

U-15 TEN SONRA U-17 TAKIMIMIZ'DA TEKİRDAĞ İL ŞAMPİYONLUĞUNA KOŞUYOR


U-17 Play Off maçları Programı Belli Oldu C grubunda yapılması gerekirken hava koşulları nedeniyle ertelenen B.Yoncalı-Çerkezköy Bld (klasmana etki etmiyor)maçı dışında tamamlanan Tekirdağ U-17 liginde play off maç programı belli oldu.3 grup üzerinden oynanan ve A grubunda Tekirdağspor,B grubunda Çorluspor,C grubunda Kapaklıspor'un gruplarını lider tamamlayıp play off oynama hakkı kazandığı bu kategoride program aşağıdaki gibi oluştu:


26 Ocak 2010 Salı :13:00 Tekirdağspor-Çorluspor Malkara 14 Kasım Stadı
28 Ocak 2010 Perşembe: 13:00 Çorluspor -Kapaklıspor / Malkara 14 Kasım Stadı
30 Ocak 2010 Cumartesi 13:00 Tekirdağspor-Kapaklıspor/Malkara 14 Kasım Stadı
Statü: Play off maçları sonunda (tek devreli lig usülü )ilk sırayı alacak takım Tekirdağ'ın en büyüğü olacak ve Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanacak.
http://www.tekirdagspor.org/Paylaş

Marmara Bölgesindeki Hava Kirliliği Önlenecek

Marmara Bölgesi'ndeki Hava Kalitesi, 11 İlde Kurulacak İstasyonlarla AB Standartlarına Çıkartılacak.
Türkiye, Almanya, Avusturya işbirliğiyle hazırlanan 'Marmara Bölgesi'nde hava kalitesi alanında kurumsal yapılanma' projesi çerçevesinde yapılan toplantıların Bursa ayağı İl Çevre Orman Müdürlüğü'nde yapıldı. Toplantıda konuşan Çevre Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Pervin Doğan, Türkiye'de 2014 yılına kadar hava kalitesi alanında ön değerlendirme çalışmalarının yapılması ve Avrupa Birliği'nin değerlerine uyum sürecine başlaması gerektiğini söyledi.

Hazırlanan projenin 23 Eylül 2009 tarihinde resmi olarak başladığını belirten Doğan, "Proje 3 yıl sürecek ve proje kapsamında bölgesel temiz hava merkezleri kurulacak. Marmara Bölgesi'nde Kocaeli, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Edirne, Çanakkale, Bilecik, Tekirdağ, Kırklareli, Sakarya ve Yalova illerinde toplam 39 adet ölçüm istasyonu kurulmasını hedefliyoruz. Projenin maliyeti 7 milyon euro. Proje kapsamında hava kalitesi değerlendirme yönetim sistemi oluşturularak, hava kalitesi alanında izleme kurumsal yapılanma ve güçlendirme hedefleniyor. Bu proje bir model oluşturacak ve diğer 7 bölgede de uygulanacak." dedi.

İl Çevre Orman Müdür Vekili Rahmi Bayrak ise Türkiye'de hava kirliliğinin sebebinin sanayi, ısınma ve araçlardan kaynaklandığını hatırlatarak, şunları dile getirdi: "Bu sebeple hava kirliliğiyle mücadelede il müdürlüğümüz ilgili faaliyetleri yapmakta. Hava kirliliği insanların yaşadığı toplumları yakından ilgilendirmekte. Bursa hava kirliliğini sıkça yaşayan bir şehir. Bu konuda valiliğimiz, müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyemiz gereken önlemleri almak için gereken çalışmayı yapıyor. Bursa Türkiye'nin önemli sanayi şehirleri arasında. Sanayileşme ve hızlı gelişmenin getirdiği kirlilik maalesef Bursa'yı etkisi altına almakta. Bu toplantıyla hedefimiz, ilimizde kurulacak olan hava kalitesi ölçüm istasyonlarıyla alakalı yer seçimi yapmak. Hava kirliliğinin tespiti ve istasyon yer çalışmaları teknik gezi sonrası netleşecek."

Projenin Yerleşik Eşleştirme Uzmanı Gunner Benther de "Proje 3 yıl sürecek ve Marmara bölgesi Türkiye için model oluşturacak. Buradaki hedef Marmara bölgesinde bir ağ oluşturmak ve gereken önlemleri almaktır. İnsanların halkın sağlığının korunması için hava kirliliğinin önlenmesi çok önemli. Sanayi ve araç yoğunluğundan dolayı hava kirliliği her geçen gün artıyor. Bu da insanların sağlığını etkiliyor. Umarım bu projeyle yeşil Bursa'nın yeşil özelliğini korumaya çalışacağız." şeklinde konuştu.Paylaş

Otoparklar düzenleniyor


Tekirdağ Belediyesi, otoparklarda düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Cengiz Topel Meydanı’nda bulunan belediye otoparkı, Fen İşleri Ekipleri tarafından düzenlenerek yenilendi. Kaldırım taşları boyanan otoparkta araç park yerlerinin çizgileri de yeniden çizilerek güzel bir görünüme kavuşturuldu. Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Tekirdağ’ın ulaşım konusunda rahat bir nefes alması için ulaşım ile ilgili her türlü konuda çalışmaların sürdüğünü, en kısa sürede park sorunu ve trafik konusunda rahatlama sağlanacağını söylediPaylaş

Tuncel cezaevine gardiyan olacak


Bugün jandarma nezaretinde tutuklu bulunduğu cezaevinden Tekirdağ Adliyesi'ne elleri kelepçeli olarak gelen Tuncel, şartlara uygunluk sınavına girdi ve boyu ve kilosu ölçüldü.



Adalet Bakanlığı Tekirdağ 1 ve 2 no’lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine 3 ay önce 120 gardiyan alınacağı duyurusu yaptı. Cezaevinde tutuklu bulunan Erhan Tuncel, bakanlığın duyurusu üzerine KPSS sınavından 83,125 puan alınca yattığı cezaevine infaz koruma memuru olabilmek için Tekirdağ Adliyesi'ne başvuruda bulundu. Henüz kesilmiş cezası olmadığı için ön başvurusu kabul edilen Erhan Tuncel, bugün öğleden sonra tutuklu sevk aracı ile Tekirdağ Adliyesi'ne getirildi. Cezaevinde kilo aldığı gözlenen Erhan Tuncel rahat tavırları ile dikkat çekti. Adliyenin arka kapısından içeri alınan Tuncel, başvuruların alındığı komisyonun önüne çıktı. Jandarma erlerinin eşlik ettiği Erhan Tuncel'in ilk olarak boyu ve kilosu ölçüldü. 92 kilo ve 1,83'lük boyu ile infaz koruma memurluğu şartlarını tutturan Erhan Tuncel, adliyedeki işlemlerinin ardından diğer memur adaylarının şaşkın bakışları arasında arka kapıdan cezaevine aracına elleri kelepçeli olarak bindirildi ve tutuklu bulunduğu Tekirdağ F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine götürüldü.


Yargılaması devam eden ve 3 yıldır tutuklu olduğu cezaevine infaz koruma memuru olabilmek için herhangi bir engeli olmayan Erhan Tuncel önümüzdeki günlerde başvuruların son aşaması olan sözlü sınav için yeniden Tekirdağ Adliyesine getirilecek. İnfaz Koruma memurluğu için toplam 650 kişinin başvurduğu öğrenildi.


48 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevine konulan Erhan Tuncel'in 48 yıl hapsi isteniyor. Dink iddianamesine göre Erhan Tuncel'in Hrant Dink'in öldürülmesine azmettirmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, silahlı terör örgütünün yöneticisi olmak, patlayıcı madde imal etmek, patlayıcı madde atmak, mala zarar vermek, 6 kişinin yaralanmasına neden olmak suçlarından 22.5 ile 48 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.
OLAY
Gazeteci Hrant Dink 19 Ocak 2007 tarihinde, Şişli Halaskargazi Caddesi'nde bulunan Agos Gazetesi önünde vurularak öldürülmüştü. Suikast soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve azmettirici olduğu öne sürülen Erhan Tuncel 26 Ocak 2007 tarihinde tutuklanarak Tekirdağ 1 nolu F tipi kapalı cezaevine konulmuştu.Paylaş
haberler haberler
Powered by Blogger