Son Dakika

HAYDİ TEKİRDAĞ BU TAKIM SENİN

TEKİRDAĞSPOR KÜME DÜŞTÜĞÜ SENEDEN İTİBAREN İLK DEFA PROFESYONEL LİGE BU KADAR YAKLAŞTI VE SON 2 MAÇTA ALACAĞI 6 PUANLA BÖLGESEL LİGE KATILMAYA HAK KAZANMIŞ OLACAK AMA NE HİKMETSE TEKİRDAĞDA YAPRAK KIPIRDAMIYOR. TEKİRDAĞSPOR KULÜP BAŞKANIMIZ,YÖNETİMİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEKLERİ İLE İMKANLAR SAĞLANARAK OTOBÜS DEĞİL OTOBÜSLER TUTULARAK TEKİRDAĞ HALKINI BİLGİLENDİRMEK AMAÇLI ANOSLAR GEREKİRSE YEREL GAZETE,RADYO.İNTERNET VE YEREL TV LER ÜZERİNDEN BU MAÇLARA DESTEK OLUNMASI İÇİN HALKIMZI MAÇLARA DAVET ETMESİ YÖNÜNDE KARARLAR ALMASINI BEKLİYORUZ.BİZ ÇORLUYA FİNAL MAÇINA 50 DEĞİL 5000 KİŞİ GİTMEK İSTİYORUZ.ASLINDA HİÇTE ZOR OLMAYACAK BU KARAR ALINIRSA BELEDİYE BAŞKANIMIZ OPR.DR SAYIN ADEM DALGIÇ'IN YARDIMLARIYLA OTOBÜS ŞİRKETLERİNDEN BİRER ARABA TALEP EDİLİP TEKİRDAĞ ŞEHRİNİN BU EFSANE TAKIMINA SON 2 MAÇTA HAK ETTİĞİ DESTEĞİ VERMEK İSTİYORUZ. BU İMKANLAR SAĞLANDIĞI TAKTİRDE HER MAHALLEDEN OLUK OLUK İNSANLARIN AKTIĞINI GÖRMEK HİÇTE ZOR OLMAYACAK.

SADECE BELEDİYE DEGİL TEKİRDAĞSPOR TAKIMI TEKİRDAĞLIYIM DİYEN KENDİNİ TEKİRDAĞLI HİSSEDEN HERKESİN TAKIMIDIR TEKİRDAĞSPOR ORTAK PAYDAMIZSA SAYIN VALİMİZ, DEGERLİ MİLLETVEKİLLERİMİZ, SANAYİ TİCARET ODASI BAŞKANIMIZ,DEĞERLİ İŞ ADAMLARIMIZ BÜTÜN ODALAR VE DERNEKLER OLARAK BU TAKIMA HAK ETTİĞİ DESTEĞİ EN AZINDAN SON 2 MAÇ ÖNCESİ VEREREK HAK ETTİĞİ YERE GETİRMELİYİZ.Paylaş

Futbolda Haftanın Programı

Futbolda Turkcell Süper Lig'e 23. Hafta Maçlarıyla Devam Edilirken, Bank Asya 1. Lig'de 24. Hafta, Tff 2. Lig Yükselme ve Klasman Grupları'na 6. Hafta, Tff 3. Yükselme ve 1, 2, 3 ile 4. Klasman Gruplarında 7. Hafta, 5. Klasman Grubu'nda İse 4. Hafta Karşılaşmaları Oynanacak.
Paylaş

'En Kalitesiz' Hava Tekirdağ'da

TÜİK, 2009 yılı
Aralık ayına ilişkin “hava kalitesi” verilerini açıkladı. Aralık ayında en yüksek kükürtdioksit ortalaması Tekirdağ'da, partiküler madde (PM10-toz) ortalaması ise Denizli ve Karabük'te gerçekleşti.
Buna göre, yakıtların doğal olarak yapısında bulunan kükürt bileşiklerinin yanma esnasında açığa çıkmasıyla oluşan kirletici gaz “kükürtdioksit” ortalamalarının en yüksek bulunduğu il ve ilçe merkezleri sırasıyla Tekirdağ, Bolu, Amasya, Edirne, Kocaeli, Kırıkkale, Zonguldak, Karabük, Denizli ve Van oldu.
Partiküler madde (PM10-toz) ortalamalarının en yüksek belirlendiği il ve ilçe merkezleri de Denizli, Karabük, Bolu, Çorum, Düzce, Isparta, Van, Balıkesir, Amasya, Çankırı şeklinde sıralandı.
2009 yılı Aralık ayında il ve ilçe merkezlerinde ölçüm yapılan istasyonlardan elde edilen kükürtdioksit ortalamaları incelendiğinde, Kısa Vadeli Sınır Değeri ve İlk Seviye Uyarı Eşiği Şırnak'ta aşıldı. Aynı dönemde Partiküler Madde (PM10-toz) ortalamaları incelendiğinde, Kısa Vadeli Sınır Değeri ve İlk Seviye Uyarı Eşiğinin Afyonkarahisar, Antalya, Balıkesir, Bolu, Çorum, Denizli, Isparta, Kocaeli, Karaman, Iğdır, Karabük ve Düzce'de aşıldığı tespit edildi.
 
Paylaş

Telefonu Meşgul Çalan Eşini Dövdü

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde 2 çocuk annesi İkbal Fidan (36), 3 ay önce 14 yıllık eşi aynı yaştaki Bülent Fidan’a boşanma davası açtı.
Çift davanın ardından evlerini ayırırken, bir fabrikada işçi olarak çalışan Bülent İkbal dün sabah boşanma kararından vazgeçirmek için eşini cep telefonundan aradı. Ancak telefonun sürekli meşgul olması üzerine Bülent İkbal, eşinin işe gitmek için beklediği durakta beklemeye başladı. Durağa gelen eşinin yürürken hâlâ cep telefonuyla konuştuğunu gören Fidan, telefonu almak isteyince çift tartıştı. Bülent Fidan eşini durakta tekme Tokat dövdü. Fidan hastaneye kaldırılırken. Bülent Fidan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Paylaş

ADALETSPOR 0-5 TEKİRDAĞSPOR

TEKİRDAĞSPOR ZAYIF RAKİBİ AYDOĞDU MAHALLESİNİN TAKIMI ADALETSPORU BURAK 3 EMİR VE METİNİN GOLLERİ İLE 5-0 MAĞLUP EDEREK BÖLGESEL LİG YOLUNDA YOLUNA DEVAM ETTİPaylaş
haberler haberler
Powered by Blogger