Son Dakika

Soygun Anı Güvenlik Kamerasında


Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne Bağlı Kızılpınar Beldesi Girişinde Bulunan 'Sur' Simli Akaryakıt İstasyonunun Market Bölümüne Dün Saat 02.00'de Yüzü Kar Maskeli Silahlı Bir Kişi Girdi.

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’ne bağlı Kızılpınar Beldesi girişinde bulunan ‘Sur’ simli akaryakıt istasyonunun market bölümüne dün saat 02.00’de yüzü kar maskeli silahlı bir kişi girdi. 


Market çalışanı ve pompacıyı tehdit edip kasanın arkasına geçiren soyguncu, kasadaki 400 lira ile reyonda bulunan sigaraları poşete doldurttu. Şüpheli daha sonra koşarak kayıplara karıştı. 2 çalışan hemen durumu jandarmaya bildirdi. Çevrede arama yapan ekipler, soyguncuyu bulamadı. Jandarma güvenlik kamerasına yansıyan 1.75 boyundaki üzerinde siyah mont, mavi kot pantolon ve siyah ayakkabı bulunan soyguncuyu bulmak için araştırmalarını sürdürüyor. Paylaş

Kar Geliyor, Sıcaklar Hızla Düşüyor


Türkiye'nin Bugün Büyük Bölümünde Görülecek Yağışlı Havanın Yerini Kara Bırakması Tahmin Ediliyor.
Türkiye'nin bugün büyük bölümünde görülecek yağışlı havanın yerini kara bırakması tahmin ediliyor. Sıcaklar ise batı kesimlerinde 2 ila 4 derece birden düşecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Kuzey Ege'nin iç kesimleri (Afyon, Uşak, Kütahya), İç Anadolu'nun kuzeydoğusu (Sivas, Kayseri, Yozgat), Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu, Gümüşhane ve Bayburt), Doğu Anadolu'nun kuzeyi (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Tunceli, Bingöl ve Muş) ile Bursa, Bilecik, Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Çorum'un yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.


Hava sıcaklığı Türkiye'nin batı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar ise genellikle güney ve güneydoğu (Keşişleme), kuzeybatı kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat) şeklinde esecek.
-KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI-
Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması istendi.
-BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU-
Bölgelere göre hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Parçalı çok bulutlu, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren bölgenin güney ve doğusu (İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik) aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren Afyon, Uşak ve Kütahya çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgar; Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.
AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur, Sivas, Yozgat ve Kayseri ile bölgenin kuzeybatı (Ankara, Eskişehir, Çankırı) kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Ankara çevrelerinde sis görülecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, kıyılıları (Zonguldak, Bartın ve Sinop) ile öğle saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinin (Bolu, Karabük ve Kastamonu) yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batısı (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Muş) aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların: genellikle karla karışık yağmur ve kar, Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölgenin batısı (Gaziantep, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa ve Diyarbakır) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Paylaş

Çorlu'da Trafik Kazası: 3 Yaralı


Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İstanbul istikametinden Çorlu istikametine gitmekte olan Sulhi Bıçakçı yönetimindeki 59 PY 101 plakalı otomobil, saat 10.30 sıralarında askeri havaalanı mevkiinde Çorlu Belediyesi'ne ait 59 PY 516 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç orta refüje çarparak durabildi. Olay esnasında kamyonun üzerinde oksijen tüpünü değiştirmek için uğraşan belediye işçisi Murat Gebeş yaralandı. Aracın üzerlerine geldiğini gören zabıta memuru Serdar Turgut ise kendini tarlalığa atarak canını kurtardı.

Serdar Turgut, Murat Gebeş ve otomobil sürücüsü Sulhi Bıçakçı olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen ambulans ile Çorlu devlet hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Jandarma ve trafik polisi olay yerine gelmesiyle inceleme yaptı. Olay yerinde bulunan belediye zabıta müdürlüğünde görevli

Zabıta Vural Özcan, güzergah üzerindeki izinsiz konulan reklam panolarını kaldırmaya çalışırken, otomobilin üzerlerine geldiğini görmeleriyle kamyonun yakınında bulunan Serdar Turgut'a kaç diye bağırdığını ve Serdar Turgut'un da kendisini tarlaya doğru attığını, otomobilin kamyona hızla çarptığını söyledi.




Paylaş

TEKİRDAĞSPORDA NELER OLUYOR !!!


Tekirdağsporda Yalçın Arıkan ve Mustafa Coşkun şoku yaşanıyor. Kalecimiz Yalçın 2.yarının ilk maçı olan Veliköyspor maçın 2.yarısında sakatlanarak yerini Ali’ye bırakmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Maçtan sonra yapılan incelemeler sonucu kaleci Yalçın’ın sezonu kapattığı açıklandı.Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve 3.lig zamanımızda takımımızın formasını 6 sezon başarı ile giyen eski futbolcumuz Mustafa Coşkun transfer edilmişti.

Sezon başı hazırlık maçlarında 2 maç oynayan Mustafa Coşkun son hazırlık maçında sakatlanmış ve ilk yarının sadece son 2 maçında oynamıs bir maçtada 2 gol atarak takımına katkı sağlamıştır.Ancak 2.yarının başlamasına az bir zaman kala takımdan süresiz sekilde uzaklaştırıldığı haberi yönetim tarafından’da bir açıklama yapılmaz iken tamamen iyileşen ve 2. yarının zor geçeceği bir dönemde takımda tecrübeli profesyonel olarak katkı yapacağı bir zamanda sessiz sedasız takımdan uzaklaştırılmıştır.

Tekirdağspor yönetiminden hiçbir açıklama olmaz iken Mustafa Coşkun ile yaptığımız telefon görüşmesinde ise haksızlığa uğradığını tamamen iyileştiğini sakatlığı atlattığını hatta 2. yarının ilk maçı olan veliköy maçında beni bu maçta oynatın ondan sonra ben giderim herkez sağlam olduğunu görsün diye hocasına ilettiğini Teknik Direktör Cengiz Diril tarafından bu isteğinin yerine getirilmediğini söylerken en üzüldüğü noktanında sakat diye uzaklaştırıldığı dedikodusu olduğunu söyledi.

Bazı oyuncuların para alamadıkları ve zor durumda oldukları ögrenilirken

Mustafadan boşalan kontenjana 3 sezondur futbol oynamayan Metin Kaplan transfer edilmiştir. Takımda Emir,Hakan,Cem gibi sol ayaklı oyuncular varken Metin Kaplanın Transferi gereklimidir?Diğer bir gelişmede geçen sezon takımımızın formasını defansta başarı ile giyen ve her maçta 90 dk forma giyen defansın başarılı ismi Ahmet Tezcan'ından takımdan ayrıldığı haberlerinin üstüne 2 sezon önce takımımızın formasını giyen Hasan Koç la tekrar anlaşan takımımız yine skandal gibi transfer gerçekleştirmiştir Hasan geçen sene çerkezköyün bazı maçlarında forma giymiş olup aldığı darbe sonucunda ayagı kırılmıştır ve sezon başında hiç kimsenin transfer etmediği Hasan Koç Transferi Mehmet Karaca, Taygun Vurgun gibi yetenekler varken Tekirdağspora ne kazandırmıştır? yaşanan bu gelişmeleri kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

HABER : www.tekirdağspor.orgPaylaş
haberler haberler
Powered by Blogger