Son Dakika

Kılıçtaroğlu Cumhuriyet Meydanındaydı



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üç günlük Trakya gezisi kapsamında Çorlu"nun ardından Tekirdağ"ın Saray İlçesine gitti. Kılıçdaroğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete yüklendi. Kılıçdaroğlu, "Bu ülke Recep Bey övünmüyor mu, dünyanın 20 ülkesinden biridir diye. 20 ülkesinden birisiyse, Kısıklı"da villa yaptıracağına, kendi yandaşına dünyanın parasını, 750 milyon Dolar kredi açacağına, niye emekliyi düşünmüyorsun. Niye farkir fukarayı düşünmüyorsun? Bu ülkede kaynak var."

Kemal Kılıçdaroğlu, üç günlük Trakya gezisinin ikinci durağı Tekirdağ"ın Saray ilçesiydi. Halka hitap eden Kılıçdaroğlu"nun hedefinde Başbakan Erdoğan ve hükümet vardı. Kılıçdaroğlu"nun vaadlerine karşılık Başbakan Erdoğan"ın "Kaynağı nereden bulacaksınız?" sözlerini eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu şunluarı söyledi:

ôRecep Bey diyor ki, "parayı nereden bulacaksınız?" Size söylüyorum, bu ülke Recep Bey övünmüyor mu, dünyanın 20 ülkesinden biridir diye. 20 ülkesinden birisiyse, KısıklıÆda villa yaptıracağına, kendi yandaşına dünyanın parasını, 750 milyon Dolar kredi açacağına, niye emekliyi düşünmüyorsun. Niye farkir fukarayı düşünmüyorsun? Bu ülkede kaynak var."Paylaş

GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU TEKİRDAĞDA

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU YARIN (4 HAZİRAN CUMA) SAAT 09.00’DA TRAKYA GEZİSİNE) BAŞLAMAK ÜZERE THY İLE ANKARA’DAN İSTANBUL’A GİDECEK VE İSTANBUL’DAN PARTİ OTOBÜSÜ İLE ZİYARETİNİN İLK DURAĞI OLAN ÇORLU’YA HAREKET EDECEK.   GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU 4 HAZİRAN CUMA GÜNÜ SAAT 12.00’DE ÇORLU’DA OLACAK 14.00’TE SARAY’DA FESTİVAL AÇILIŞINA KATILACAK VE 18.00’DE TEKİRDAĞ’A DÖNEREK KONAKLAYACAK.   KEMAL KILIÇDAROĞLU 05 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 09.30’DA TEKİRDAĞ’DAN AYRILACAK, 10.30’DA ŞARKÖY, 12.30’DA KEŞAN, 15.00’TE UZUNKÖPRÜ, 16.00’DA MERİÇ, 17.00’DE KÜPLÜ, 17.30’DA İPSALA’YI ZİYARET EDECEK VE 18.30’DA İPSALA’DAN AYRILARAK KEŞAN’A DÖNECEK. GECEYİ KEŞAN’DA GEÇİRECEK.   CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU 6 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ SAAT 09.30’DA KEŞAN’DAN HAREKET EDEREK 10.OO’DA BOLAYIR BELDESİNİ ZİYARET EDECEK, 11.00’DE GELİBOLU’DA, 12.30’DA LAPSEKİ’DE 13.15’TE KEPEZ’DE, 14.00’TE ÇANAKKALE’DE OLACAK.   SAAT 15.00’TE PROF.DR TÜRKAN SAYLAN TESİSLERİNDE HALKLA SOHBET EDECEK OLAN GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU SAAT 18.00’DE THY İLE ÇANAKKALE HAVAALANINDAN İSTANBUL’A, SAAT 21.OO’DE İSE İSTANBUL’DAN ANKARA’YA HAREKET EDECEK.   CUMA, CUMARTESİ, PAZAR GÜNLERİNİ TRAKYA’DA GEÇİRECEK OLAN GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN TRAKYA GEZİSİNE   GENEL SEKRETER ÖNDER SAV, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAKKI SUHA OKAY, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI UMUT ORAN, GENEL SAYMAN FAİK ÖZTRAK, MYK ÜYESİ PROF. DR. SÜHEYL BATUM, MYK ÜYESİ BERHAN ŞİMŞEK, PM ÜYESİ ÇETİN SOYSAL İLE TRAKYA MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANLARI KATILACAK.Paylaş

Çorlu otogarında silahlı saldırı

Çorlu otogarında meydana gelen olayda Çorlu-Tekirdağ arası yolcu taşımacılığı yapan El Birlik Kooperatif Başkan Yardımcısı Birol Yörük (40) bürosunda silahlı saldırıya uğradı. Otogar içerisinde yolcular arasında patlayan silahlar kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu.
Edinilen Bilgiye göre olay Çorlu otogarında 14:30 sıralarında meydana geldi. Çorlu-Tekirdağ arası yolcu taşımacılığı yapan El Birlik Kooperatif Başkan Yardımcısı Birol Yörük bürosunda kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından bilinmeyen bir nedenle ayağından vuruldu. Saldırı sonrası çevrede bulunan vatandaşlar tarafından özel bir araçla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılan Yörük'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Paylaş

Motosiklet Tutkunu Çetin'in Ölümü

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitiren Önder Can Çetin'in (32), çalıştığı Trakya Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde yüksek lisans yaptığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Trakya Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Maaş ve Tahakkuk Servisinde çalışan Çetin, ölümünden iki gün önce aldığı 06 UN 660 plakalı motosikleti ile Tekirdağ'da düzenlenen Motosiklet Şenliğine katıldıktan sonra Edirne'ye dönerken Malkara'da, geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Dün Edirne Buçuktepe Mezarlığında toprağa verilen, evli ve bir yaşında Arda isimli erkek çocuk babası Çetin'in ölümüne üzülen, motosiklet tutkunları, fakültedeki çalışma arkadaşları ile ailesi, olayın şokunu halen üzerinden atamadı.
Paylaş

Tekirdağ Belediyesi engelli vatandaşlara desteğini sürdürüyor.

Tekirdağ Belediyesi engelli vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Çiftlikönü Mahallesi’nde yaşayan ve belden aşağısı tutmayan Serkan Sezer’e Tekirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi işbirliği ile bir adet akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Rüya Yılmaz, bizzat Serkan Sezer’in evine giderek akülü arabasını kendisine teslim etti ve hayırlı olması temennisinde bulundu. Engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Biz Tekirdağ Belediyesi olarak toplumun her kesimini kucaklıyoruz.Paylaş

Dlg-Öçp Tarla Günleri Karaevli Köyü'nde başladı

Alman Çiftçiler Birliği(DLG) ile Önder Çiftçi Derneği (ÖÇP)'nin ortaklaşa düzenlediği Tarla Günleri Karaevli Köyü'nde açıldı. Türkiye’de ilk kez ve 250 bin m2 gibi geniş bir açık alanda uygulamalı örneklerle gerçekleştirilen; çiftçiler, akademisyenler, ziraat mühendisleri, distribütörler ve tarıma ilgi duyan herkesin hem gübre, tohum ve ilaç firmalarının örnek tarla sergilerini gezebileceği, hem de mekanizasyon firmalarınca sunulan teknolojik ve yeni ürünleri doğrudan doğruya firma yetkilileri ve teknik uzmanların eşliğinde görerek bilgi alma imkanına kavuşacakları fuarın açılışı firma Vali Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, İl Genel Meclis Başkanı Münir Karaevli ve firma yetkilileri tarafından gerçekleştirildi. Paylaş

Tekirdağlı Avukattan İsrailli Bisikletçiye Saldırı

TEKİRDAĞ Barosu avukatlarından Hasan Fehmi Özer, '1'inci Trakya Bisiklet Turu'na katılan İsrailli bisikletçiye Filistin Bayrağı'nı açıp yumruk atmaya çalışınca, polis tarafından gözaltına alındı.
1'inci Trakya Bisiklet Turu'nun son etabı olan Tekirdağ- Şarköy arasındaki 83 kilometrelik mesafenin startı, bugün saan 10.00'da Tekirdağ Cumhuriyet Meydanı'ndan verildi. 9 ülkeden 11 takımın 77 bisikletçisinin katıldığı bisiklet turunda yer alan 7 İsrailli bisikletçi, İsrail'in yardım gemisine yaptığı silahlı saldırı sonrası herhangi bir saldırı olasılığına karşı polis ekipleri tarafından yakın izlemeye alındı.
Paylaş

Hatay'da roketli saldırı: 7 şehit !

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Destek Komutanlığına teröristlerce düzenlenen saldırıda 7 asker şehit oldu.

İlçe girişindeki Modernevler Mahallesi'nde bulunan Deniz İkmal Destek Komutanlığına, Adana-İskenderun Otoyolundan teröristler tarafından roketatarlarla saldırı düzenlendi.

İlk belirlemelere göre saldırıda 7 asker şehit olurken, 9 asker de yaralandı. Yaralı askerler İskenderun Devlet Hastanesine, durumu ağır olan bir asker de Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne sevk edildi.
Paylaş

PKK'dan Hain Bir Saldırı Daha

Haber: PKK'dan Hain Bir Saldırı DahaTunceli merkeze bağlı Batman Köyü yakınlarında bulunan Polis Özel Harekat Noktasında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı.

Silah seslerinin kent merkezinde de duyulduğu çatışmanın halen devam ettiği öğrenildi. Bölgeye gönderilen 2 adet kobra helikopterin ise yoğun şekilde bombardıman yaptığı da gelen son bilgiler arasında.
Paylaş

Hava Sıcaklığı Yurt Genelinde 2 İla 4 Derece Artacak

Hava sıcaklığı yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak. Bu arada, bugün geceden itibaren İzmir, Manisa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul Avrupa Yakasında kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzeybatı kesimleri ve Göller yöresi ile Kars ve Ardahan çevrelerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; geceden itibaren İzmir, Manisa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul Avrupa Yakasında kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.
-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-
Yağışların; geceden itibaren İzmir, Manisa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul Avrupa Yakasında kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekiyor.
-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-
Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:
İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; geceden itibaren Avrupa Yakasında kuvvetli olması bekleniyor. (30)
ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (31)
İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; geceden itibaren kuvvetli olması bekleniyor. (32)
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu (33)
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu (28)
Samsun: Parçalı zamanla çok bulutlu (29)
Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (25)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (35)
-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-
Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Bursa ve Bilecik ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; geceden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul Avrupa Yakasında kuvvetli olması bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra İzmir ve Manisa çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; geceden itibaren İzmir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek
İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Kayseri ile Ankara'nın kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Tokat, Amasya ve Çorum çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.Paylaş
haberler haberler
Powered by Blogger