Son Dakika

BELEDİYE EKİPLERİ SABAHA KADAR NÖBETTE

Dün yaşanan afetin ardından bu gece de beklenen şiddetli yağmur nedeni ile belediye ekipleri bu gece sabaha kadar nöbetteler,belediye dün büyük sıkıntı yaşanan köprü başı ve Hüseyin Pehlivan caddelerinde bu gece sabaha kadar nöbete devam edecekler.Paylaş

ASKERİ LOJMANLAR DA BOMBA PANİĞİ

Gençlik spor il müdürlüğü yanında bulunan askeri lojmanlar önünde unutulan boş bir çanta paniğe neden oldu,Tekirdağ emniyet müdürlüğüne bağlı bomba imha ekipleri tarafından imha edilen çantanın içi boş çıktı,imha sırasında geçici olarak Tekirdağ-Keşan yolu trafiğe kapatıldı.

Haber:Ferhat ERSAYINPaylaş
Yaz sıcakları kavururken meteorolojiden 7 il için şiddetli yağış uyarısı geldi... Bu iller arasında Tekirdağ'da bulunuyor...
Yaz sıcakları ile kavrulan 7 il, sağanak yağmur ile serinleyecek. Meteoroloji bu konuda acil uyarı yayınladı. 5 ilde yağışlar öğle saatlerinde başlayacak, 2 ilde ise akşam yağmur var...

Şiddetli yağış beklenen 7 il şöyle;

-Edirne,
-Kırklareli,
-Tekirdağ,
-Çanakkale'nin Lapseki, Biga ve Çan ilçeleri,
-Balıkesir'in Bandırma ve Gönen ilçeleri
-İstanbul
-KocaeliPaylaş

TEKİRDAĞSPOR NEREYE GİDİYOR

TEKİRDAĞSPOR NEREYE GİDİYOR!!!
Tarihinde 2.lig 3.lig başarıları dolu olan Tekirdağ spor taraftarını ve kentini üzmeye devam ediyor,profesyonel liglere veda ettiği 2003 2004 sezonundan beri sürekli geriye giden Tekirdağ spor da kelimenin tam anlamı ile yaprak dökümü yaşanıyor,geçen sezon ligi 3. tamamlayan Tekirdağ sporda geçen sezonki takımdan bir çok futbolcu yeni takımları ile anlaştı geçen sezon takımın en çok gol atan oyuncusu olan Burak Tekirdağ spordan her hangi bir teklif gelmeyince yeni sezon için Çorlu Sanayi sporla anlaştı ayrıca geçen sezon Tekirdağ spor da forma giyen Kemal,Taygun,Hakan,Ali BALBUL,kaptan Fehim,Mehmet Karaca Ahmet,Eyüp,Mustafa Kırlangıç şu ana kadar takımdan ayrılan futbolcular oldular,geçen sezon devre arasında transfer edilen kaleci Furkan ÇEBi ise askere gideceği için yolcu Tekirdağ sporda kelimenin tam anlamı ile futbolcu kalmadı oyuncuların hepsi kendilerine kulüp arıyor ve birer birer yeni kulüpleri ile anlaşıyorlar peki Tekirdağ spor neden bu duruma geldi?
BELEDİYENİN İLGİSİZLİĞİ
Geçtiğimiz 5 yılda Ahmet Aygün ün en çok eleştirildiği konuların başında Tekirdağ spor geliyordu başkan Aygün her fırsatta Tekirdağ spor için gereken kaynağın ayrıldığını belirtse de yönetim sürekli parasızlıktan şikayet etti,takımda geçen sezon oynayan futbolcuların tamamı halen kulüpten alacaklı zaten yaprak dökümünün başlamasının en önemi sebeplerinden birisi oynayan futbolcuların çoğunun parasını alamaması geçen sezon takımın en çok gol atan oyuncusu Burak a verilen para sadece ara sıra 50 100 cep harçlığı bir çok futbolcu geçen sezon defalarca bizlerin kapısını çaldı ve paralarını alamadıklarını söylediler aslına bakarsanız sadece geçen sezonu bile incelesek Tekirdağ spor un neden bu durumlarda olduğunu anlamamız için yeterli olur,geçen sezon ligde iddia lı bir konumda olan Tekirdağ spor ligin ilk yarısında kendisi için önemli bütün maçlarını kaybetti,Çerkezköy belediye spor Çorlu Sanayi spor gibi kendi rakibi olan takımlara yenildi ve devre arasında yönetim belediye den para alamadığı için takıma takviye yapamadı yapma imkanı da yoktu zaten eğer belediyeden para alınırsa öncelikli olarak takımda ki oyuncuların paralarının ödenmesi gerekiyordu kendi gönül rızası ile gelen kaleci Furkan ÇEBİ yi bile nerdeyse yönetim alamayacaktı öyle ki bu transfer transfer sezonun son günü bitirildi ve daha önce Tekirdağ sporda oynayan askerden dönen Cem TETİK inde kadroya katılması ile Tekirdağ spor devre arası transfer sezonunu 2 transferle kapatmış oldu.
YETERSİZ YÖNETİM
Parayı ben veriyorsam benim adamım takımın başında olacak mantığı ile yolan çıkan Belediye kelimenin tam anlamı ile Tekirdağ spora başkan atadı yönetim o kadar acemi ve yetersiz diki kısa adı A.S.K.F olan amatör spor kulüpleri federasyonu toplantılarına her kulübün başkanı veya yöneticisi giderken Tekirdağ spor maaşlı kulüp müdürünü bu toplantılara yolluyordu ve sonuç ta orda Tekirdağ sporun zirve mücadelesi verdiği rakipleri Çerkezköy belediye,Çorlu Sanayi gibi takımlar en üst düzeyde temsil edilirken Tekirdağ spor bir devlet dairesi gibi toplantılara müdürünü yolluyordu peki yönetimin sadece hatası bumu hayır,yönetim biri kendi sahasında birisi deplasmanda olmak üzere 2 kez de kendi taraftarı ile kavga etti,başkan Aytaç ERİZ Veliköy deplasmanında kendi seyircisini stadyumdan atması için jandarmaya başvurdu halbuki sadece 50 60 kadar genç takımlarını desteklemek üzere oraya gelmişlerdi fakat atama ile gelen yönetim ne futbol takımını nede seyircisini yönetmedi bunun da sonucu olarak son haftaya 2. giren Tekirdağ spor son maçta Çorlu Sanayi spora Çorluda yenilerek terfilere gitme şansını kaybetti sadece bununla da kalmayarak maç sonunda çıkan olaylarla koskoca bir İl takımının taraftarı polisle karşı karşıya geliyordu.
Tekirdağ spor ilk şoku ikinci yarının başlaması ile yaşadı takımın hocası Abdullah EROĞLU Çorlu Sağlık Spor maçından önce hiçbir açıklama yapmadan takımı bıraktı.



YENİ DÖNEMDE NE OLUR?
29 Mart yerel seçimleri öncesi hemen her toplantıda Tekirdağ spor hak ettiği yere gelecektir diyen başkan Adem DALGIÇ eski bir Tekirdağ spor yöneticisi olduğunu ve Tekirdağ sporun çok daha yukarı liglerde olması gerektiğini defalarca söyledi,fakat başkan Dalgıç ta Belediye başkanı olduktan sonra Tekirdağ sporu unuttu kendisine Tekirdağ sporla ilgili gelenlere ise kibarca biz de birilerini atayacağız onlar ne kadar yaparsa dedi,ve aradan geçen zamanda aylardan temmuz olmuşken henüz Tekirdağ sporla ilgili tek bir adım atılmadı atılmadığı gibi atmak isteyenlerinde önü tıkandı,biz üç dört kez başkana Tekirdağ spor için geç kalınıyor uyarısı yaptık fakat başkan giden gitsin biz daha iyilerini alırız diyerek konuyu geçiştirdi fakat burada Tekirdağ sporun ihtiyacı olan sadece oyuncu değil öncelikle hedefleri olan bir yönetim dir,Tekirdağ spor kendi öz kaynaklarına kavuşmalı belediyeden alınan destek kadar Tekirdağ spor kendi gelirini de elde etmeli ve Tekirdağ belediyesi takımın sahibi gibi değil de denetçisi gibi hareket etmeli,bu gün gelinen durumda Tekirdağ spor için ne bir adım atılıyor nede atılmasına izin veriliyor yönetime gidiyorsunuz biz istifa etmek için belediyeden haber bekliyoruz diyorlar,kulübe üye olalım derseniz kulüp müdürü kongre dönemini bekle diyor,belediye sabredin diyor ve biz buradan son olarak şu uyarıyı yapmak istiyoruz bu yapılanlar en fazla 1 sene insanları oyalar yarın kulübün resmi kongre dönemi gelince birileri çıkar bu kulübü alır hak ettiği yerlere getirir.

Haber:Ferhat Ersayın ""www.tekirdagspor.org""Paylaş

MACAR HEYETİ TEKİRDAĞ DA

Başkan Adem DALGIÇ’ı makamında ziyaret eden Macar heyeti seçimleri kazanan başkanı tebrik etti ve hediyeler verdi,,başkan Dalgıç ta gelen misafirlerine hediyeler verdi.Paylaş

BAKANA DOLU SÜPRİZİ


Doruk’un fabrikasının açılışına katılmak üzere Tekirdağ’a gelen Tarım Bakanı Mehdi EKER bir anda başlayan doluyla birlikte programında değişiklik yapmak zorunda kaldı fabrikanın açılışını yapan bakan daha sonraki programlarını hava muhalefeti nedeni ile iptal etmek zorunda kaldı açılışın ardından bir süre fabrika da bekleyen Eker havanın sakinleşmesi ile İstanbul’a hareket etti.

Haber:Ferhat ERSAYINPaylaş

Tekirdağ Yine Sele Teslim Oldu

Saat 16:00 civarında başlayan saganak yağış Tekirdağda yine alışkın olunan manzaraları ortaya çıkardı. Şiddetli yağmurun etkisiyle çoğu ev ve işyerini su bastı.
Halk pazarının en yoğun olduğu saatte aniden başlayan yağmur sebebiyle esnaf zor anlar yaşadı.
Sel sularına kapılan birçok meyve-sebze Köprübaşı mevkiinden başlayarak yaklaşık 2 kilometre sürüklendi.
Başta altınova olmak üzere bazı mahallelerde elektirik kesintileri yaşandı. Sahil şeridi tamamen trafige kapanırken ufak çaplı trafik kazaları meydana geldi.


Video: Oguz HiçsönmezPaylaş

Yine Aıds'li Hayat Kadını Kabusu

2 İl ve 3 İlçede Eş Zamanlı Operasyonda, Suç Örgütü Tarafından Zorla Fuhuş Yaptırıldığı Belirtilen 48 Yabancı Kadın Kurtarıldı.



İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2 il ve 3 ilçede eş zamanlı operasyonda, suç örgütü tarafından zorla fuhuş yaptırıldığı belirtilen 48 yabancı kadın kurtarıldı. Örgütün fuhuşa zorladığı kadınlardan 2'sinin ise AİDS'li olduğu ortaya çıktı. Operasyonda ayrıca suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ali B. ve üye oldukları öne sürülen15 üye yakalandı. AİDS virüsü taşıdığı öğrenilen yabancı kadınlardan Maria C. ve Khedi Taysumova isimli yabancı kadınların şimdiye kadar kaç kişiyle cinsel ilişkiye girdiği ise bilinmiyor.

Gelen ihbarlar üzerine bir süredir istihbarat çalışması yapan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, liderliğini Ali B. isimli şahsın yaptığı iddia edilen suç örgütünün yabancı uyruklu çok sayıda kadına zorla fuhuş yaptırdığı, bölgedeki otellere hayat kadını ve müşteri temin ettikleri, fuhuş yapan kadınları otelde müşterilere pazarladıkları, hayat kadınlarına uyuşturucu temin ettiklerini tespit etti. Jandarma, İstanbul Büyükçekmece, Silivri ve Beyilkdüzü ilçeleri ile Tekirdağ ilinde suç örgütüne ait 12 adrese ve 5 otele operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda organize suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen Ali B. ile örgüt üyesi oldukları öne sürülen Ali A., Ahmet K., Necati Ö., Özkan S., Tamer Ç., Abidin Ö., İbrahim Halil Ö., Adem B., Hasan K., Levent E., Ümmühan A., Mehmet G., Tuncer K., Özdal K. ve Sylvia G. yakalandı. Operasyonlarda ayırca 1 adet 7.65 mm. çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait sarjör, 14 adet kuru sıkı tabanca fişeği, 4 adet uyuşturucu hap, 4 gr. kubar esrar, 1 adet sahte olduğu değerlendirilen nüfus cüzdanı, 30 adet cep telefonu, 23 adet sim kart, 1 adet hafıza kartı, 5 adet pasaport ve 1 adet ajanda ele geçirildi.

Operasyonda ayırca zorla fuhuş yaptırılan 4'ü Türkmenistan, 1'i Kazakistan, 7'si Ukrayna, 24'ü Moldova, 4 Rusya, 1 Bulgaristan, 6'sı Özbekistan, 1'i Fas uyruklu olmak üzere toplam 48 yabancı uyruklu bayan organize suç örgütü üyelerinin elinden kurtarıldı. Yabancı uyrulka kadınlar pasaport işlemlerinin yapılması için Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, adliyeye sevk edilen 16 örgüt üyesinden 15'i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

(CİHAN)Paylaş

VALİ KEMELEK E HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Tekirdağ belediye başkanı Adem DALGIÇ ve Meclis üyeleri Tekirdağ valisi Zübeyir KEMELEK i makamında ziyaret etti.Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan vali Kemelek daha sonra başkan ve meclis üyeleri ile basına kapalı olarak görüşme yaptı.
Haber:Ferhat ERSAYINPaylaş

BAŞKAN DALGIÇTAN ACİL MÜDAHALE

Tekirdağ belediye başkanı op.dr.Adem DALGIÇ bu gün mahalleleri gezerken ilginç bir olay oldu sokakta oyun oynayan bir çocuk ayağını yaralayınca başkan Dalgıç hemen çocuğa müdahale etti ve ayağını yaralanan çocuğu müsait bir yere yatıran başkan ilk müdahalesini ve pansumanını yaptı adının Baran olduğunu öğrendiğimiz 8 yaşındaki çocuk annesi ve babası evde olmadığı sırada yaralanmış ve sokakta ağlarken mahalleyi gezen başkanın rastlaması sonucu hemen tedavi edildi.Paylaş

KUMBAĞ BELEDİYESİNDEN TANITIM ATAĞI

Kumbağ belediyesinin çiçeği burnunda başkanı Hüseyin uzunlar son yıllarda azalan turist sayısını artırmak için harekete geçti,başkan UZUNLAR Türkiye de bir çok noktada ve balkanlarda yayınlanmak üzere Kumbağ belediyesine bir tanıtım filmi yaptırıyor,bu filmle hedef yıllardan beri çıkan bazı haberlerle imajı zedelenen Kumbağ’ın azalan tatilci potansiyelini artırmak,bilindiği gibi Kumbağ beldesinin en büyük gelir kaynaklarından birisi turizm fakat belde son yıllardan turizm den hedeflediği geliri bir türlü elde edemiyor,gelen turist sayısındaki düşüş ise son yıllarda basında çıkan Kumbağ ı yılanlar bastı,zehirli deniz anaları kumbağda gibi haberlerden dolayı kumbağ a gelen kişi sayısında belirgin miktarda azalma görülüyor,Kumbağ belediyesinin Kanal T ile ortaklaşa yaptığı tanıtım filmi önümüzdeki günlerde gösterime girecek birçok tv kanalı ve internet sitesinde yayınlanacak filmin çekimleri için Kanal T genel yayın yönetmeni Ferhat ERSAYIN ve profesyonel bir ekip kumbağın tamamını tarayarak yaklaşık 10 gün süren bir çalışma yaptılar,montaj aşaması da Kanal T tarafından yapılan tanıtım filmi önümüzdeki günlerde bir çok kanalda yayına girecek.Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Kumbağ belediye başkanı Hüseyin UZUNLAR Kumbağ da bir çok şey yapmayı hedefliyoruz,Kumbağ’ın çehresini değiştireceğiz altyapıdan üstyapıya kadar birçok yeni projeyi hayata geçireceğiz Kumbağ a halkımıza hizmet etmek için başkan olduk verdiğimiz sözleri tutacağız dedi.Kumbağ belediyesi bilindiği gibi gelir olarak çok az gelir almasına rağmen yaz aylarında nüfusunun çok çok üstün de insana hizmet veriyor,özelikle hafta sonları büyük sıkıntı yaşayan belediye bir dizi önlemi şimdiden aldı çöp hizmetlerini özeleştiren Kumbağ belediyesi hafta sonları yaşanan çöp rezaletinin önüne geçti Kumbağa gelen tatilcilere daha iyi hizmet vermek isteyen başkan Hüseyin UZUN lar ve ekibi bu yolda çalışmalarına devam ediyorlar.Paylaş
haberler haberler
Powered by Blogger