Son Dakika

Yeni Başkan Lütfü DÖKMEN



TEKİRDAĞSPOR OLAGAN GENEL KURULU TEKİRDAĞSPOR SOSYAL TESİSLERİNDE YENİ VE ESKİ YÖNETİCİLERİN YANI SIRA TEKİRDAĞSPORA GÖNÜL VEREN TARAFTARLARIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.
TEK LİSTE HALİNDE SEÇİME GİDİLİRKEN YENİ LİSTE BÜTÜN OYLARI ALARAK YENİ TEKİRDAĞSPOR YÖNEMİMİNİ OLUŞTURDU. BAŞKANLIĞA LÜTFÜ DÖKMEN SEÇİLİRKEN GENEL KAPTANLIĞA İBRAHİM TEZEREN GETİRİLDİ YENİ YÖNETİM PERŞEMBE GÜNÜ YAPACAĞI İLK TOPLANTIYLA GÖREV DAĞILIMI YAPACAK.

GENEL KURUL DİVAN KURULU SEÇİMİ VE SAYGI DURUŞUNUN ARDINDAN GEÇMİŞ YÖNETİMİN HESAPLARININ İBRAZI YENİ BÜTCE DENETİM KURULU SEÇİMLERİNİN ARDINDAN YAPILDI.

ESKİ BAŞKAN AYTAÇ ERİZ KONUŞMASINDA TEKİRDAĞSPORA ELLERİNDEN GELDİĞİ KADAR İYİ BİR ALT YAPI TESİS KAZANDIRDIKLARININI SPORTİF ANLAMDA BUNDAN SONRA BAŞARININ DAHA KOLAY GELECEĞİNİ AÇIKLARKEN YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEYEREK SÖZLERİNİ NOKTALADI.

BAŞKAN LÜTFÜ DÖKMENDE AYTAÇ ERİZ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERKEN TERFİLERİ AVERAJLA KAÇIRAN BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAKLARINI BİLDİRDİ.

KONGREYE KATILAN BELEDİYE BAŞKANI ADEM DALGIÇTA TEKİRDAĞSPORA BUNDAN SONRA YARDIMLARININ ARTARAK DEVAM EDECEĞİNİ TEKİRDAĞSPORU MARKA YAPMA YOLUNDA ADIMLAR ATMAYA BAŞLADIKLARINI BU DOĞRULTUDA HAREKET EDECEKLERİNİ AÇIKLADI.

TEKİRDAĞSPORUN YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
LÜTFÜ DÖKMEN, SİNAN MÜEZZİNOĞLU, İBRAHİM TEZEREN, İLHAMİ ÖZCAN AYGÜN, CENGİZ GÜNAY NECMİ PİPANLAR, HAYRETTİN GÜNEŞ, HASAN ARDA VE ÖNDER ERDOĞANDAN OLUŞTU.

KONGRE SONRASI GÖRÜŞLERİNİ ALDIĞIMIZ BAŞKAN LÜTFÜ DÖKMEN TEKİRDAĞSPORUN ÖNCELİKLE ALT YAPISININ SAĞLAM OLMASI İÇİN VERECEKLERİ UĞRAŞIN YANI SIRA ÖNÜMÜZDEKİ YIL KURULACAK OLAN DEPLASMANLI BÖLGESEL LİGE MUTLAKA KALACAKLARINI İSTANBUL,EDİRNE VE ANKARADAN BAZI FUTBOLCULARLA GÖRÜŞME HALİNDE OLDUKLARINI YAPACAKLARI TOPLANTIDAN SONRA TRANSFER KOMİTESİNİN BU FUTBOLCULARI KENTE ÇAGIRIP SÖZLEŞME İMZALAYACAGINI AÇIKLADI.

BAŞKAN TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE 2003-2004 YILINDA KÜME DÜŞEN TEKİRDAĞSPORU ÇALIŞTIRAN CENGİZ DİRİLLE ANLAŞTIKLARINI AÇIKLADI.Paylaş

Bir Lastik Patladı 8 Kişi Öldü


Bir Lastik Patladı 8 Kişi Öldü

Edirne'nin Keşan İlçesinde Lastik Patlaması Sonucu Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazasında Ölenlerin Sayısı 8'e Yaralananların Sayısı ise 16'ya Ulaştı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölenlerin sayısı 8'e yükseldi. Kazada yaralananların sayısının 16 olduğu bildirildi.
Kaza, akşam saatlerinde Keşan ile Tekirdağ'ın Malkara ilçesi arasındaki Keşan'ın Yenimuhacir beldesi kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Malkara-Keşan arasında yolcu taşıyan Mesut Top'un kullandığı 59 M 5189 plakalı minibüs, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Minibüs, Keşan-İstanbul yönünde seyreden bir otobüs firmasına ait Enver Gökalp yönetimindeki 34 ZZ 2462 plakalı minibüs ile Engin Yalçınkaya yönetimindeki 34 EY 372 plakalı midibüse çarptı.

Zincirleme kazada minibüslerde bulunan yolculardan 5'i olay yerinde, 2'si hastaneye kaldırılırken, 1'i de kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralananlar ise, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Keşan ve Malkara Devlet hastanelerine kaldırıldı. Hayatlarını kaybedenler ise Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada; Gülsüm Çekiç, Ali Yalçınkaya, Ünzile Yalçınkaya, Derya Gökalp ve Nazike Delen olay yerinde; Funda Delen ile Emrah Adalı hastaneye kaldırılırken yolda; Seval Keskin de hastanede hayatını kaybetti.

Kazada yaralananların isimleri de şöyle; Kemal Keskin, Ayşe Keskin, Bülent Keskin, Oğuzhan Keskin, Korkmaz, İsa Tekneci, Ömer Yuvarlak, Serkan Moğultay, Naciye Dalgıç, Engin Yalçınkaya, Gürcan Yalçınkaya, Ahmet Kılıçer, Necibe Ayça Keskin, Enver Gökalp, Baver Gökalp, Semiha Gökalp.

Bu arada, kazanın meydana geldiği Yenimuhacir kavşağı adeta savaş alanına döndü. Kaza nedeniyle Keşan İstanbul Karayolu ulaşıma kapandı. Hurdaya dönen araçların kaldırılmasından sonra yol ulaşıma açıldı.Paylaş

'İnternet Aşıklarının' Kaçamağı Çorlu'da Son Buldu


'İnternet Aşıklarının' Kaçamağı Çorlu'da Son Buldu

Ankara'da Oturan ve İnternette Tanıştığı Sevgilisi 17 Yaşındaki U.g. İçin Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne Gelerek Okul Bahçesinde İlişkiye Giren ve 2 Gece Uyuduktan Sonra Bulunan 15 Yaşındaki S.ç., Anne ve Babasından Korkunca Savcılık Kararıyla Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu'na Yerleştirildi.

Ankara'da oturan ve internette tanıştığı sevgilisi 17 yaşındaki U.G. için Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne gelerek okul bahçesinde ilişkiye giren ve 2 gece uyuduktan sonra bulunan 15 yaşındaki S.Ç., anne ve babasından korkunca savcılık kararıyla Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi. Sevdiği kız ile ilişkiye giren U.G., S.Ç.'nin ailesinin şikayetçi olmaması ve 15 yaşını doldurmuş olması nedeniyle serbest bırakıldı.

Geçen yıl internette tanıştığı U.G. ile aşk yaşamaya başlayan lise 2'nci sınıf öğrencisi S.Ç., ailesine haber vermeden biriktirdiği paralar ile Çorlu'daki sevgilisinin yanına kaçtı. Babası ile annesinin ayrılması ardından annesi ile yaşamaya devam eden U.G. annesinden gizlice evden yemek ve battaniye yanına alarak bir okulun bahçesinde S.Ç. ile kalmaya başladı. Kızlarını merak eden aile polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aile kızları S.Ç.'nin daha önce de kaçtığı Çorlu'daki U.G.'nin yanında olabileceğini bildirdi. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü durumu Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. U.G.'yi evinde bulamayan polis ekipleri annesine oğlunun polis merkezine gelmesi gerektiğini söyledi. Annesi, ilerleyen saatlerde eve gelen U.G.'ye polis merkezine gitmesini söyledi. Polis merkezine giden U.G., S.Ç.'nin kendisi ile birlikte olduğunu belirterek yerini bildirdi. Ekipler tarafından alınan S.Ç. savcılık talimatı ile hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kontrolünde psikolojik durumunun yerinde olduğunu belirlenen S.Ç.'nin erkek arkadaşı ile birlikte olduğu tespit edildi. S.Ç. ise, ilişkiye kendi rızası ile girdiğini anlatırken sevgilisinden şikayetçi olmadı. Polis, S.Ç.'nin Ankara'ya haber verirken ailesi Çorlu'ya geldi. Çorlu'ya gelen aile, kızları S.Ç.'yi almak istedi. S.Ç. de ailesinden koktuğu için yanlarına gitmek istemedi. Cumhuriyet Savcısı bunun üzerine S.Ç.'yi Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderdi. U.G. ise, S.Ç.'nin 15 yaşını doldurmuş olması ve ailenin şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldı.

S.Ç., polise verdiği ifadesinde U.G.'yi sevdiğini belirterek, “Ailem sorun çıkarırsa Ya mezara gireceğiz, ya da evleneceğiz” dediği belirtildi.Paylaş

AMBALAJ ATIKLARI AYRI TOPLANACAK


Tekirdağ Belediyesi ile Çevko Vakfı ve Yeniyurt geri dönüşüm arasında imzalanan protokol ile artık ambalaj atıkları ayrı toplanacak.Tekirdağ Belediyesi tarafından başlatılan Ambalaj Atıklarını kaynakta ayrı toplama projesi kapsamında cam, kağıt, metal, plastik gibi ambalaj atıkları evsel atıklarla karıştırılmadan kaynağında ayrı toplanmaya başlanıyor. Yapılan işbirliği protokolü gereğince şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek konteynırlar ve pilot bölge olarak seçilecek yerlerde evlerden ayrı poşetlerle ambalaj atıkları, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından lisanslandırılmış Yeniyurt Geri Dönüşüm firmasına ait özel araçla toplanacak.Öncelikle Ambalaj Atıkları Yönetim Planı hazırlanarak şehrimizde bilgilendirme ve eğitimi faaliyetlerine başlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Adem Dalgıç; ambalaj atıklarının çöp olmadığını aksine doğal kaynaklarımızın, çevremizin korunması, enerji tasarrufu, küresel ısınmayı yavaşlatması gibi faydaları sebebiyle modern bir belediyeciliğin vazgeçilmezi olduğuna dikkat çekti. Yapılan görüşmelerin ardından Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Çevko Vakfı (Çevre koruma ve ambalaj atıkları değerlendirme vakfı) Yerel Yönetimler Bölüm Müdürü Cezmi Neyim, Çevko Vakfı Genel Sekreteri Mete İmer ve Yeniyurt Dönüşüm Genel Müdürü Cengiz Yeniyurt tarafından işbirliği protokolünü imzalandı.Paylaş

Kongre Tesislerde Yapılıyor

TEKİRDAĞSPOR BEKLENEN KONGRESİNİ YARIN SAAT 17:00 DA TEKİRDAĞSPOR SOSYAL TESİLERİNDE GERÇEKLEŞTİRECEK. SON YILLARDA SESSİZCE YAPILAN KONGRELERİN AKSİNE KATILIMIN YÜKSEK OLMASI BEKLENİRKEN ÇOK SAYIDA TARAFTARINDA KONGREYE KATILMASI BEKLENİYOR. ...Paylaş
haberler haberler
Powered by Blogger