Son Dakika

ALPEREN OCAKLARI GENEL BAŞKANI ABDULLAH GÜRGÜR DEN İSTİFA ÇAĞRISI

Tekirdağ teşkilatlarını ziyaret eden Alperen ocakları genel başkanı Abdullah GÜRGÜR önemli açıklamalarda bulundu,Gürgür bir çok kez ulusal basında ve yerel basında haber olan Tekirdağ teşkilatlarını ve il başkanı Fatih YÖRÜK ü hem tebrik etmek hem de yerinde görmek için geldiklerini söyledi.Helikopter kazası ile ilgili de açıklamalarda bulunan GÜRGÜR yetkililerin açık ihmali söz konusudur,bu kazayla ilgili bir suikast dir denicek bilgi ve belgelere sahip değiliz fakat kaza sonrası ihmaller söz konusudur biz bunları televizyonlar karşısında izlemedik bizzat dağlarda yaşadık,devletimizin kriz mekanizmaları görevini laiki ile yerine getiremedi ,tabiri caiz ise kriz mekanizmaları yere çakıldı milletin vicdanında bu konu kapanmış değildir,arama kurtarma çalışmalarındaki her hangi bir birim halen soruşturmaya tabi tutulmamıştır,bizim çağrımız ihmali olduğunu düşünen sivil havacılık kurumu olabilir Kahraman Maraş valisi olabilir,Anadolu ajansına yanıltıcı bilgi veren Kayseri valisi olabilir bunları istifa etmeye davet ediyorum.Biz alperen ocakları olarak her ayın 25 inde önümüzdeki aydan itibaren her ay 1.000.000 istifa mektubu yollayacağız gereğinin yapılmaması durumunda hedef 70.000.000 mektuptur gereği yapılmazsa 1yılın sonunda 1.000.000 insanı bu kurumların önüne toplayacağız dedi.Basın yer alan suikast iddaalarını da yanıtlayan Gürgür bu konuda elimizde gerekli bilgi ve belge yok dedi.
Haber:Ferhat ERSAYINPaylaş

DOMUZ GRİBİ TEŞHİŞİ İLE HASTANEYE YATIRALAN HASTA TABURCU OLDU

Dün akşam saatlerinde domuz gribi şüphesi ile Tekirdağ devlet hastanesine yatırılan Avustralya lı gurbetçi tahlillerin ardından taburcu edildi konuyla ilgili hastane baş hekimi Cengiz Becerir in pazartesi günü bir basın toplantısı yapması bekleniyor.Hastaya ilk müdahaleyi yapan acil servis dezenfekte edilirken hasta yakınlarının ve refakatçilerinin domuz gribi haberini alınca korku ve panik yaşadıkları gözlendi.Bu gün sabah testleri yapılan Avustralyalı gurbetçi vatandaşın son durumu ve domuz gribi ile ilgili tam net bilginin pazartesi günü hastane baş hekimi Cengiz Becerir in vermesi bekleniyor.
Haber:Ferhat ERSAYINPaylaş

Tekirdağda Domuz Gribi



Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Cengiz Becerir, yaptığı açıklamada, Avustralyalı bir turistin domuz gribi şüphesiyle intaniye servisinde gözetim altına alındığını söyledi.

Hastanede de karantina uygulamasına başladıklarını ifade eden Becerir, Avustralyalı turistin durumunun önümüzdeki saatlerde netlik kazanacağını kaydetti.

Ferhat ErsayınPaylaş

TEKİRDAĞ BELEDİYESİNDEN YOL ATAĞI


Tekirdağ Belediyesi fen İşleri ekipleri yaz aylarının gelmesiyle beraber çalışmalarını hızlandırdı.Ekipler Otelcilik Turizm Meslek lisesi ile Tugay komutanlığı arasında bulunan yolları asfalt yaptı.Öte yan dan Değirmen altı Hüseyin Soyuer sokak tamir edilirken dumansız sanayi alanında imara açılan yeni fabrika yollarına da mıcır dökülerek kullanılır hale getirildi.Yol çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen ,bu yaz Tekirdağ’ın büyük bir bölümünün yollarının yapılacağını söyledi.
HABER:Ferhat ERSAYINPaylaş

EHLİYET SINAVI 4 TEMMUZ 2009 TARİHİNDE

Milli eğitim müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada sınavın 4 Temmuz 2009 günü saat 11:00 da yapılacağı duyuruldu.
HABER:Ferhat ERSAYINPaylaş

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 1.000 KÖYE 100.000 KİTAP

Tarım il müdürlüğünden gelişen tarım teknolojileri hakkında bilgi sahibi olmaları için çiftçilere 100.000 kitap dağıtılacak.Tarımda verimliliği artırmak için başlatılan kampanya kapsamında 25 köye kitap dağıtılacak.Kampanya 1 temmuz 2009 tarihinde Tarım il müdürlüğünde düzenlenecek olan törenin ardından başlayacak.

HABER:Ferhat ERSAYINPaylaş

MİLLİ EĞİTİMDEN GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ

Mili eğitim müdürlüğü Proje kapsamında Tekirdağ dan Sakarya ya 01 Temmuz 2009- 07 Temmuz 2009 tarihleri arasında 80 ilköğretim (7. ve 8. sınıflar) 40 ortaöğretim (9- 10 ve 11. sınıflar) öğrencisi ve 9 öğretmen ve idareci gidecektir.

Ayrıca 30 Haziran 2009- 06 Temmuz 2009 tarihleri arasında Balıkesir ilinden 120 öğrenci ile 9 öğretmen,

02 Temmuz 2009- 08 Temmuz 2009 tarihleri arasında Sakarya İlinden 120 öğrenci ile 9 öğretmen İlimizi ziyaret edecekler.

HABER:Ferhat ERSAYINPaylaş

CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENÇLİK KOLARI TARAFINDAN RESİM SERGİSİ VE KİTAP BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ


CUMHURİYET HALK PARTİSİ TARAFINDAN TARSAL DA BULUNAN T POİNT KAFEDE RESİM SERGİSİ AÇILDI SERGİNİN AMACI SERGİ SÜRESİNCE BAĞIŞLANACAK KİTAPLARIN KÜTÜPHANEYE BAĞIŞLANMASI SERGİNİN AÇILIŞINI TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI ADEM DALGIÇ YAPARKEN BU TARZ FAALİYETLERİN HER ZAMAN ARKASINDA OLACAĞIZ DEDİ.

SERGİ SÜRESİNCE İSTEYEN VATANDAŞLAR SAHİLDE BULUNAN T-POİNT KAFEDE KİTAP BAĞIŞI YAPA BİLİR VE SERGİYİ GEZE BİLİR.SERGİ DEN SONRADA KİTAP BAĞIŞI YAPMAK İSTEYEN VATANDAŞLARI C.H.P GENÇLİK KOLLARI NA GİDEREK BAĞAŞ YAPA BİLECEKLER.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ ONLİNE RANDEVU SİSTEMİNE GEÇTİ

TIP FAKÜLTESİ DEKANI KADİRCAN KESKİNBORA TIP FAKÜLTESİNDEKİ SON GELİŞMELER VE TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE Kİ GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ KESKİN BORA YAPTIĞI AÇIKLAMADA TIP FAKÜLTESİNİN GEÇTİĞİMİZ SENE 21 ÖĞRENCİ ALDIĞINI ÖNÜMÜZDEKİ YIL İSE 30 ÖĞRENCİ ALACAĞINI AÇIKLARKEN TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ HAKKINDA DA BİLGİLER VERDİ.

DEKAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNİ 20 BRANŞTA POLİKLİNİK HİZMETİ VERDİĞİNE DEĞİNİRKEN TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNİN ONLİNE RANDEVU SİSTEMİNE GEÇTİĞİNİ VE RANDEVU ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIN www.nku.edu.tr ADRESİNDEN ONLİNE OLARAK RANDEVU ALA BİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.AMELİYATHANELER KONUSUNUDAKİ SORUMUZUDA CEVAPLAYAN DEKAN KADİRCAN KESKİNBORA HENÜZ AMELİYATHANELERİN FAALİYETE GEÇMEDİĞİNİ EYLÜL AYINDA AMELİYAT HANELERİN FAALİYETE GEÇMESİNİ BEKELEDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

Başbakan'ın Suikast Zanlısı Yaptıklarından Pişman: İyi Ki O Tetiği Çekmemişim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a suikast planladığı iddiasıyla tutuklanan ve sonrasında serbest bırakılan Muammer Altuntaş yaptıklarından pişman olduğunu açıkladı. Tekirdağ Cengiz Topel Meydanı'nda 16 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen AK Parti Seçim mitingine, ruhsatsız tabanca ile geldiği için gözaltına alınan Altuntaş çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderilen Altuntaş'ın ilk duruşması önceki gün 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Hakkında 13 yıldan 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Altuntaş, ilk duruşmanın ardından serbest kalmanın mutluluğunu yaşadı. Özgürlüğünü cezaevi çıkışında 11 yaşındaki kızı Asya'ya sarılarak yaşayan Altuntaş, yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söyledi. Başbakan'dan özür dileyen Muammer Altuntaş, başbakanın kendisini affetmesini istedi. Altuntaş, "İyi ki o tetiği çekmemişim. Çok pişmanım. Başbakanımızdan beni affetmesini istiyorum." diye konuştu.

Miting alanında kendisini fark eden polis için de duacı olduğunu dile getiren Altuntaş, "Beni etkisiz hale getiren polisten Allah razı olsun. İyi ki beni fark etti. İyi ki o tetiği çekmeme fırsat vermedi. Cezaevine girdiğimde kalkıştığım işin ne kadar kötü olduğunu anladım. En az 15 yıl içerde yatarım diye kendimi hazırlamıştım. Başbakanımızın beni affettiğini duyduğumda dünyalar benim oldu. Her şeyden önemlisi kızıma ve aileme kavuştum. Buradan Başbakanımıza seslenmek istiyorum. Büyüklük yapıp beni affetti. Bir büyüklük daha yapıp kızımı okutabilmem için bana iş vermesini istiyorum. Kendisinin elini öpmek ve helallik almak istiyorum." açıklamasında bulundu.Paylaş

TÜRKİYE PARTİSİNDEN TEKİRDAĞ ZİYARETİ

YENİ KURULAN TÜRKİYE PARTİSİ NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HALİL ÖNYOLCU VE MKYK ÜYELERİ TEKİRDAĞI ZİYARET ETTİ,HALİL ÖNYOLCU KONUŞMASINA BAŞLARKEN UZUN YILLARDIR SİYASET YAPTIĞINI VE KONUŞMALARINDA HEP GENEL BAŞKANLARINI ANLATTIĞINI VURGULARKEN AMA ABDULLATİF ŞENER'İ ANLATMAYA GEREK DUYMUYORUM DEDİ.PARTİ POLİTİKALARINI ANLATMAKTAN ÇOK HÜKÜMETE YÜKLENEN ÖNYOLCU TÜRKİYEDE Kİ KRZİDEN VE KÜÇÜLMEDEN BAHSETTİ 16 KİŞİLİK BİR EKİP'İN 4 KİŞİLİK GRUPLAR HALİNDE TÜRKİYEYİ GEZDİĞİNİ BELİRTEN ÖNYOLCU,TEKİRDAĞ'A HALKLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK ÜZERE GELDİKLERİNİ BELİRTTİ.HALİL ÖNYOLCUYLA BİRLİKTE PARTİNİN KURUCU ÜYESİ VE MKYK ÜYESİ YASEMİN GÜNEY, CANKURTARAN MURAT, AKDENİZ ALİ RIZA LOYAN GEZİYE KATILDI.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLADI


NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ NİZAMETTİN ŞENKÖTLÜ YAPTIĞI AÇIKLAMADA YÖK TARAFINDAN ÜNİVERSİTELERE VERİLEN YAZ OKULU HAKKINI ZAYIFI OLAN ÖĞRENCİLERİNİN ZAYIF DERS SAYISINI AZALTMASI VE ZAMANINDA MEZUN OLMASI İÇİN 29 HAZİRAN TARİHİNDE BAŞLAYACAĞINI 14 AĞUSTOS TARİHİNDE SONA ERECEĞİNİ BELİRTİRKEN SAĞLIK MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİNİN BİR HAFTA FAZLA OKULA GELECEKLERİNİ VE 21 AĞUSTOS DA YAZ OKULLARININ SONA ERECEĞİNİ BELİRTTİ.
YAZ DÖNEMİNDE İLK KEZ KAYIT PARALARININ T.E.B BANKASINA YATIRILMASINADA AÇIKILIK GETİREN REKTÖR NİZAMETTİN ŞENKÖYLÜ AÇILAN İHALEYİ T.E.B BANKASININ KAZANDIĞINI VE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLE 2 YILLIK BİR SÖZLEŞME İMAZALADIĞINI BELİRTEREK BUNDAN SONRA 2 YIL BOYUNCA KAYIT ÜCRETLERİNİN BU BANKAYA YATRILACAĞINI AÇIKLADI.Paylaş

VANDALLAR DAN MESAJ VAR

BAŞKAN DALGIÇ TEKİRDAĞSPORU UNUTTU
SEÇİMLERDEN ÖNCE HEMEN HER TOPALANTISINDA TEKİRDAĞSPORA 3.LİG AZ GELİR DAHA YUKARI LİGLERİ HEDEFLEMELİYİZ DİYEN VE SEÇİM SÜRESİNCE TEKİRDAĞSPOR ATKISINI BOYNUNDAN ÇIKARMAYAN BAŞKAN ADEM DALGIÇ TEKİRDAĞSPORU UNUTTUMU?
ADEM DALGIÇ DAHA ÖNCE KİRAZ FESTİVALİNİ BAHANE EDEREK FESTİVALDEN SONRA KONGRE OLACAK DEMİŞTİ FAKAT FESTİVAL BİTELİ 15 GÜN OLMASINA RAĞMEN BAŞKAN HALA TEKİRDAĞSPOR İÇİN BİR ADIM ATMADI.
TEKİRDAĞSPORUN MEVCUT KADROSUNDAKİ BİR ÇOK FUTBOLCU İSE İLGİSİZLİKTEN DOLAYI KENDİLERİNE KLÜP ARAMAYA BAŞLADI AYRICA BİR ÇOK KALİTELİ FUTBOLCUDA YENİ KLÜPLERİ İLE ANLAŞMA YAPTI BİR ÇOK KLÜP TRANSFER SEZONUNU KAPATTI FAKAT TEKİRDAĞSPOR DA HENÜZ KAYDADEĞER BİR GELİŞME YAŞANMADI.
ŞİMDİ MERAK EDİLEN SORU BAŞKAN NE DÜŞÜNÜYOR NE YAPACAK.
BAŞKANIM EĞER BİŞEY YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORSANIZ LÜTFEN EN AZINDAN ARADAN ÇEKİLİN TAKIM KENDİ ÇAPINDA BİŞEYLER YAPSIN AMA Bİ ŞEKİLDE BU BELİRSİZLİĞE SON VERİN.TEKİRDAĞSPOR TARAFTARLARI DAHA ÖNCE OLDUĞU GİBİ SİZİN İÇİNDE BİR SONRAKİ YEREL SEÇİME KADAR SABREDER VE SİZE DE GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERİR.

VANDALLAR TEKİRDAĞSPOR TARAFTAR GRUBUPaylaş

TEKİRDAĞ AK PARTİ DE NELER OLUYOR?


OLAYLI KONGRE SONRASI MERKEZ İLÇE TEŞKİLATININ DA GENEL MERKEZİN İSTEĞİ İLE İSTİFA ETTİĞİ AK PARTİ TEKİRDAĞ TEŞKİLATINDA İL BAŞKANLIĞINA SONER ÇİZEN ATANDI.AK PARTİDE MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI BAŞKANLIĞINA ESKİ İL BAŞKANI ZİYA MERAL ATANIRKEN ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞINA İBRAHİM ATİLLA ARIKSOY SARAY İLÇE BAŞKANLIĞINA MEHMET TUNCEL ATANDI.

ATAMALAR LA İLGİLİ BİR BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEN TEKİRDAĞ AK PARTİ İL BAŞKANI SONER ÇİZEN DAHA ÖNCE SİYASİ DENEYİMİ OLMADIĞINI SİYASETE YENİ GİRDİĞİNİ BELİRTİRKEN NEDEN VE NASIL AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞU SORUSUNA İSE TAVSİYELERLE YANITINI VERDİ GENELDE SORULAN SORULARA NET YANITLAR VEREMEYEN SONER ÇİZEN TAVSİYE EDENLER KİMDİ SORUSUNA İSE CEVAP VERMEKTEN KAÇINDI.

İL BAŞKANI İKEN KONGREDE ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAYAN VE ATAMA İLE MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLAN ZİYA MERAL İSE 8 YILDIR PARTİSİNE HİZMET ETTİĞİNİ VERİLEN GÖREVLERİ YERİNE GETİRDİĞİNİ BELİRTEREK GENEL MERKEZ BENDEN MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLMAMI İSTEDİ BENDE OLDUM DEDİ.

BUNDAN SONRAKİ SÜREÇLE İLGİLİ İLERLEYEN DÖNEMDE YENİDEN KONGRE OLUP OLMAYACAĞI SORULARI İSE CEVAPSIZ KALDI.SONER ÇİZEN İN İL YÖNETİMİNİN HENÜZ GENEL MERKEZ DE ONAYLANMADIĞI BELİRTİLİRKEN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İL YÖNETİMİNİN TANITIMI İÇİN DE BİR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEĞİ BELİRTİLDİ.TOPLANTI SIRASINDA TOPLANTI SALONUNDA BULUNAN KONGREDE BURNUNA ALDIĞI DARBEYLE GÜNDEME GELEN İBRAHİM BECERİR İSE KONGREDE KAVGA BURNUMUN KIRILMASI GİBİ BİR OLAY SÖZ KONUSU DEĞİLDİR,OLAYI BASIN ABARTTI DEDİ BASIN MENSUPLARININ ELİMİZDE GÖRÜNTÜLER VE İFADELERİNİZ VAR ISRARLARI KARŞISINDA İSE BECERİR HER HANGİ BİR KAVGA YOK BİRŞEY OLMADI DİYEREK SALONDAN AYRILDI.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

TEKİRDAĞDAN KRİZİN DERİN ETKİLERİ

KRİZ VURUYOR KİRALIK DÜKKANLAR ARTIYOR:
EKONOMİK KRİZİN KENDİNİ İYİCE HİSSETİRDİĞİ ŞU GÜNLERDE TEKİRDAĞ ÇARŞISINDA ESNAFLAR ZOR GÜNLER YAŞIYOR BİR BİRİ ARDINA KİRALIK YADA DEVREN KİRALIK TABELALARININ ASILDIĞI DÜKKANLAR KRİZİN BOYUTUNU GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR,ÇARŞIDA BİR ÇOK DÜKKAN BOŞ VE KİRALIK VAZİYETTE BEKLERKEN BİR ÇOK DÜKKAN DA KAPANMAK İÇİN GÜN SAYIYOR.

İŞTE İŞSİZLİĞİN VARDIĞI NOKTA:
TEKİRDAĞ DA YAKINDA AÇILMASI BEKLENEN BİR ÖZEL HASTANE NİN KAPILARINA ASILAN İŞ BAŞVURULARI DURDURULMUŞTUR YAZISI TEKİRDAĞ DAKİ EKONOMİK KRİZİN BOYUTUNU GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR.OLDUKÇA FAZLA İŞ BAŞVURUSU YAPILDIĞI İÇİN ASILAN YAZI KRİZLE BİRLİKTE TEKİRDAĞ DA İYİCE ARTAN İŞSİZLİK SAYISINIDA GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

TEKİRDAĞ BELEDİYESİ PAREKENDECİ HALİ OTOPARK OLARAK KULLANILIYOR…

YAPIMI AHMET AYGÜN DÖNEMİNDE TAMAMLANAN TEKİRDAĞ PAREKENDECİ HALİNDEKİ DÜKKANLARIN TAMAMI BOŞ VE HALK OTOPARK OLARAK KULLANILIYOR ŞU ANA KADAR YER VERİLEN ESNAFIN HALİ BEĞENMEMESİ NEDENİ İLE TAŞINMADIĞI YER ŞEHRİN ORTASINDA HAYALET ALIŞ VERİŞ MERKEZİ GİBİ DURUYOR.
HENÜZ SUYUNUN BAĞLANMADAĞI TRİLİYONLUK TESİS DE TUVALETLERİN PİSLİĞİ VE KOKUSU İSE HER YERİ RAHATSIZ EDİYOR ALT KATLARININ TEMİZLENMEDİĞİ ÇÖPLÜK HALİNDEKİ TESİSDE TAMAMLANAN GİRİŞTEKİ DÜKKANLAR İSE ESNAF İLGİ GÖSTERMEDİĞİ İÇİN KADERİNE TERK EDİLMİŞ VAZİYETTE ÇÜRÜYOR BU KADAR PARA HARCANARAK YAPILAN BU TESİSİN NE OLACAĞI BOŞ BİR ŞEKİLDE ÇÜRÜMEYEMİ BIRAKILACAĞI İSE BİLİNMİYOR YETKİLİLERİN ÖZELİKLE BELEDİYE BAŞKANI ADEM DALGIÇIN ACİL İLGİSİNİ BEKLEYEN TESİS ŞU ANDA KADERİNE TERK EDİLMİŞ DURUMDA.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş
haberler haberler
Powered by Blogger