Son Dakika

TEKİRDAĞSPOR-ÇORLU SANAYİSPOR


LİGİN 2 İDDALI TAKIMIMININ KARŞILAŞMASI PAZAR GÜNÜ NAMIK KEMAL STADINDA SAAT 13:00DA BAŞLAYACAK. TEKİRDAĞ HALKININ MAÇA BÜYÜK İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR. TEKİRDAĞ VALİSİ ZÜBEYİR KEMELEK VE BELEDİYE BAŞKANI ADEM DALĞIÇINDA PROTOKOLDEKİ YERLERİNİ ALMALARI BEKLENİYOR.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ GEÇEN SENE YAPILAN KARŞILAŞMALARDA ÇORLU SANAYİSPOR 2-3 VE 3-1 LİK SKORLARLA GALİP GELMİŞTİ. İKİ MAÇTADA AYNI HAKEMİN TEKİRDAĞSPOR ALEHİNE VERDİĞİ KARARLAR HALA HAFIZALARDAKİ YERİNİ KORURKEN, SON YAPILAN MAÇTA GEREK SANAYİSPOR TARAFTARLARININ GEREKSEDE SANAYİSPOR YÖNETİMİNİN TEKİRDAĞSPOR TARAFTARINA GÖSTERMİŞ OLDUĞU ÇİRKİN DAVRANIŞLAR VE MAÇ SONUNDA TEKİRDAĞSPOR FUTBOL TAKIMINA SAHA İÇİNDE YAPILAN SALDIRILAR NEDENİYLE TEKİRDAĞSPOR TARAFTARLARI İÇİN BU MAÇ 2 KAT DAHA ÖNEM TAŞIYOR TEKİRDAĞSPOR HAFTA BAŞINDAN BERİ BU MAÇA ÇOK SIKI HAZIRLANDI MUSTAFA COŞKUN DIŞINDA SAKAT YADA CEZALI OYUNCUSU BULUNMAYAN TEKİRDAĞSPORUN MAÇA ŞU 11 LE BAŞLAMASI BEKLENİYOR

ALİ-BAŞAR-CANER-BARIŞ(AHMET)

MEHMET KARACA-BÜLENT-SEÇKİN-BERKANT-EMİR

BURAK-AYVAZ

TAKIMIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ BU MAÇI KAZANACAKLARINA İNANIYORUZ.

TEKİRDAĞSPOR TARAFTARLARIDA MAÇA GELEREK DOSTA DÜŞMANA GERÇEK TARAFTARIN NASIL OLDUGUNU GÖSTERECEKLERİNE İNANIYORUZ.

WWW.TEKİRDAGSPOR.ORG
Paylaş

YÜZYILIN SAPIĞI


17 yaşında intihar etmek istedi. Çünkü babası tacizde bulunuyordu. Felaket bununla sınırlı değildi.

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Yortanpazarı Beldesi'nde öz kızına tecavüz ettiği, kızının doğurduğu 17 yaşındaki kızına da cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen baba tutuklandı.

İddiaya göre, Yortanpazarı Lisesi 3. sınıf öğrencisi B.B (17), yaklaşık 10 gün önce okulda olduğu sırada çeşitli haplar içerek intihar etmek istedi.

Öğretmenleri ve arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine beldedeki sağlık ocağına kaldırılan B.B'nin tedavisi yürüten doktorun neden intihar etmek istediğini sorması üzerine genç kız, öz babası diye bildiği R.B'nin (52) kendisine sürekli cinsel tacizde bulunduğunu ifade etti.

Doktorun durumu Cumhuriyet Savcılığına iletmesi üzerine baba R.B, gözaltına alındı.

Soruşturmayı derinleştiren Cumhuriyet Savcısı, B.B'nin ablası zannettiği F.B'nin de (34) ifadesine başvurdu.

ÖZ KIZINA 17 9 YIL TEVAVÜZ ETTİ

F.B, ifadesinde, babasının 13 yaşından itibaren 9 yıl süresince kendisine tecavüz ettiğini, bu tecavüzden cinsel tacize uğrayan B.B'nin yanı sıra bir erkek bebek dünyaya getirdiğini söyledi. F.B, oğlunun bir aileye evlatlık verildiğini, kızı B.B'yi ise babasının eşi doğurmuş gibi göstererek, nüfusuna kaydettirdiğini anlattı.

ABLASI DEĞİL ANNESİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Babasının tacizine uğrayan ve ablası sandığı F.B'nin aslında annesi olduğunu öğrenen B.B, Cumhuriyet Savcısına, beldedeki postanede çalışan H.T'nin de (45) kendisine cinsel tacizde bulunduğunu belirtmesi üzerine bu kişi de gözaltına alındı.

Olayla ilgili R.B. ve H.T, Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

B.B, Karabük Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Paylaş

6 Yaşındaki Çocuğun Ölümüyle İlgili 4 Kişi Çorlu Adliyesi'nde İfade Verdi


14 Nisan'da kaybolan Muhammet Fırtına'nın cesedi Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca mevkiinde bulunmuş ve anne Dilber Fırtına cesedinin kendi çocuğuna ait olduğunu giysi ve ayakkabılarından teşhis etmişti.

Yaşanan olay sonrası cinayet şüphelisi olarak sorgulanan anne Dilber Fırtına, Kemal Ermiş, Kader Sezer, Fadime Sezer, Kadir Sezer ve Sinan Gök Çorlu Adliyesi'ne sevk edilmiş, adli mercilerce 29 Mayıs'ta 'nitelikli ve kasten öldürme' suçundan tutuklanmıştı.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın isteği üzerine Çorlu Adliyesi'ne getirilen anne Dilber Fırtına, Kader Sezer Kadir Sezer ve Fadime Sezer, Çorlu Cumhuriyet Savcısına ifade verdi.

Şahıslar, daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında jandarma ekiplerince tutuklu bulundukları Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.Paylaş

Kaçarken Babamın Ölüsünü Gördüm


Çorlu ilçesine bağlı Şahbaz köyünde 3 gün önce amcası tarafından, babaannesi, kardeşi ve babası öldürülen, annesi ve diğer amcası da yaralanan Berna Y. (16), acısını dindirmek için uğraşırken, bir yandan da yaşadığı şoku üzerinden atmaya çalışıyor.

Berna Y, babaannesinin yanında vurulduğu anın hiç aklından çıkmadığını söyledi.

Genç kız, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Babaannemle dışarı çıkmıştık. Ben amcamı tüfekle görünce diğer amcam (kaçın sizi de vuracak) diye bağırdı. Biz de hemen babaannemle eve geldik. Kapıyı babaannem kapattı. O sırada ateş sesi geldi. Kapıda kocaman delik açıldı. Babaannemin yere yığıldığını gördüm. Kapıdaki deliğe bakın işte bu delikten giren kurşun babaannemi öldürdü. Arka pencereden atladım kaçarken babamın yerde kanlar içinde yattığını gördüm. Her şey bir anda oldu. Çok zor durumdayım şu an. Şimdi yaralanan annemin ve amcamın iyileşmesi için dua ediyorum.”

Şu anda okula gidecek gücü bile kendinde hissetmediğini ifade eden genç kız, gazetelerde fotoğraflarının çıkmasından da rahatsız olduğunu belirtti.

“OLAY YERİNDE KİM VARSA VURMUŞ BEN OLSAM BENİ DE VURACAKTI”

Şahbaz Köyü muhtarı Recep Soydan ise köylerinde böyle bir olayın yaşanmasına hala inanamadığını söyledi.

Olayın alacak meselesi yüzünden çıktığını belirten Soydan, şöyle konuştu:

“Geçen yıl Bekir kendi tarlasını Rahim'e hasatta ödeme şartıyla kiraya vermişti. Hasat olduktan sonra Bekir amcasına gidiyor ve kirayı ödemesini istiyor. Amcası da senet vermek istiyor. Sonra senet almış galiba. Ama nasıl aldı bilmiyorum. Yani olay alacak meselesi yüzünden çıktı.”

Soydan, olay günü Rahim Yılmaz'ın pompalı tüfekle önüne gelene ateş ettiğini, olaydan yaralı olarak kurtulan Ersin'in (kaçın beni vurdu sizi de vuracak) diye bağırması sonucu çevredekilerin önlem aldığını belirtti.

Olayın yaşandığı gün köyde bulunmadığını ifade eden Soydan, “Olayın yaşandığı gün köy dışındaydım. Olayı duyar duymaz şoke oldum. İnanamadım. O adamın öyle bir şey yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Adam olay yerinde kim varsa vurmuş. Ben olsam, beni de öldürecekti. Gerçekten köyümüzde böyle bir olay yaşanmasından dolayı çok üzgünüz” diye konuştu.

OLAY

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Şahbaz köyünde Rahim Yılmaz (57), tartıştığı yeğeni Bekir Y, 3 yaşındaki oğlu Arda ve annesi Muradiye Y'yi (65) av tüfeğiyle öldürmüştü. Yaralanan Bekir Y'nin eşi İlknur Y. (36) Çorlu Özel Şifa Hastanesinde, kardeşi Ersin Y. (27) ise Çorlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.Paylaş

ŞİMDİ HESAP GÖRME VAKTİ !!!


PAZAR GÜNÜ NAMIK KEMAL STADIN'DA SAAT 13:00'TE KARŞILAŞACAĞIMIZ Ç.SANAYİ MAÇI ÖNCESİ GEÇEN SENENİN ŞAMPİYONLUK MAÇI OLAN SON MAÇTA HAKEM REZALETİ

MAÇ SONU SAHA İÇİNDE FUTBOLCULARIMIZA OLAN SALDIRILAR VE SAHA DIŞINDA TEKİRDAĞSPOR TARAFTARINA OLAN ORANTISIZ GÜÇ KULLANIMI VEDE Ç.SANAYİ TAKIMIN İDARECİLERİNİN TEKİRDAĞSPOR TARAFTARINA AYIRDIKLARI BALÇIK VE ÇAMUR OLAN YERDE ZOR ŞARTLAR ALTINDA MAÇI İZLEMELERİ ÇORLU EMNİYETİ'NİN TEKİRDAĞSPOR TARAFTARINA KARŞI FARKLI TUTUMLARINI O MAÇA GİDEN ORDA OLAN KİMSE UNUTMADIĞI GİBİ TARAFTARINDAN FUTBOLCUSUNA KADAR HERKEZ DÖRT GÖZLE MAÇI BEKLEMEYE BAŞLADI ŞİMDİDEN TEKİRDAĞSPOR TARAFTARLARI BAZI SİTELERDE GRUPLAR KURULMAYA BAŞLANDI PAZAR GÜNÜ TAM BİR TRAKYA DERBİSİ ŞEKLİNDE GEÇECEK OLAN TEKİRDAĞSPOR-Ç.SANAYİSPOR MAÇINA TÜM TEKİRDAĞ HALKININDA BÜYÜK İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİORPaylaş

Çorlu'da Miras Kavgası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Miras yüzünden yeğeni Bekir Yılmaz (39) ile aralarında anlaşmazlık bulunan Rahim Yılmaz, yeğeninin evine geldi. Çıkan tartışma sonucu Rahim Yılmaz yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş açtı. Bekir Yılmaz (39), oğlu Arda Yılmaz (3) ve anne Muradiye Yılmaz (65) hayatını kaybetti. Yaralanan Bekir Yılmaz'ın eşi İlknur Yılmaz ile kardeşi Ersin Yılmaz Çorlu Şifa Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen Rahim Yılmaz olay yerinden kaçtı.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.Paylaş

Önce Kefil Oldu, Sonra Öldürdü


Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ne bağlı Şahbaz Köyü’nde çiftçi Rahim Yılmaz (57), nakliyecilik yapan amcasının oğlu Bekir Yılmaz’ın (39) çektiği banka kredisi için kefil oldu.

Yılmaz’ın borcu ödememesi üzerine evine haciz gelen Rahim Yılmaz, kuzeninden borcunu ödemesini istedi. Bekir Yılmaz’ın borcunu ödememekte ısrar etmesine tepki gösteren Rahim Yılmaz, pompalı tüfekle Bekir Yılmaz’ın evine gitti. Silahını art arda ateşleyen çiftçi, Bekir Yılmaz’ı, annesi Muradiye Yılmaz’ı (65) ve oğlu Arda’yı (3) öldürdü. Bekir Yılmaz’ın eşi İlknur Yılmaz ve kardeşi Ersin Yılmaz saldırıdan yaralı kurtuldu. Rahim Yılmaz 6 saat sonra yakalandı.Paylaş
haberler haberler
Powered by Blogger