Son Dakika

Lokantacılardan Köfte Fiyatı Uyarısı

Tekirdağ Lokantacılar Odası Başkanı Niyazi Özgün, kente gelen tatilcilere köfte fiyatı konusunda uyarıda bulunarak, “Tekirdağ köftesinin porsiyonuna 7 TL'den fazla ödemeyin” dedi.
Özgün, yaptığı açıklamada, bazı lokanta ve işletme sahiplerinin, Tekirdağ Köftesini satmak amacıyla vatandaşı ve turistleri yanılttığını söyledi.

Özgün, vatandaşların, yemek yiyeceği lokantalarda işletme sahibinden fiyat tarifesi istemeleri gerektiğini belirterek, onaylı fiyat tarifesinin bulunmadığı lokantalarda da yemek yememelerini istedi.

Özgün, il genelindeki bütün lokanta ve işletmelerde Lokantacılar Odası'nca belirlenen aynı fiyat tarifesinin geçerli olduğunu ifade ederek, “Tekirdağ'da 1 porsiyon köfte, 10 adet ve 150 gram'dır. Bunun dışında eksik köfte verip köftenin porsiyonunu 10 TL'den satan yerler de var. Ancak, 7 TL'den fazla ödemeyin. Halkımız bu konuda bilinçlenmeli” dedi.

Tekirdağ'a her yıl gelerek tatilini kentte geçiren turistleri, bazı lokantaların “yolunacak kaz” olarak gördüğünü belirten Özgün, şunları kaydetti:

“Bizim velinimetimiz olan, bize ve ülkemize döviz kazandıran yabancı turistleri yolunacak kaz olarak görmek etik değil. Bunun için turiste ve turizme hizmet veren tüm lokanta işletmecilerini, Yunanca ve İngilizce fiyat tarifesi yaptırmaya davet ediyorum. Güven vermediğimiz turist, yediklerine fazla para ödediğini hissettiği anda bir daha kentimize de, lokantamıza da gelmez.”
Özgün, kendi işyeri için de Yunanca fiyat tarifesi hazırlattığını ifade etti.

LOKANTA ÖNLERİNDEKİ ÇIĞIRTKANLAR SORUNU

Özgün, lokantaların önünde bekleyen ve gelen müşteriyi davet eden çığırtkanların da Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerince denetlenmesi gerektiğini söyledi. Özgün, şöyle devam etti:
“Sahil boyunda bakıyorsunuz, her lokanta ve işletme önünde bir çığırtkan var. İnsanları zorla içeri sokmaya çalışıyor. Bu, en başta haksız rekabeti doğurduğu gibi, müşterinin hür iradesine bir müdahale ve yanıltma halini alıyor. İnsanlar rahatsız oluyor. Bunun böyle olmasını istemiyoruz. Zabıtanın buraları özellikle günün yoğun olduğu saatlerde denetlemesini istiyoruz. Bu talebimizi oda olarak Belediye Başkanımıza da ilettik. Ancak, henüz sonuç alabilmiş değiliz.”
haberler.comPaylaş

TEKİRDAĞIN ANA SU HATTI DEĞİŞİYOR


Tekirdağ’ın Muratlı’dan gelen an su hattı güzergahı çevreyolu çalışmaları sebebiyle değiştiriliyor.
Çevreyolunda inşaatı devam etmekte olan yol genişletme çalışmaları nedeniyle çevreyolunun Muratlı yolu ile Hayrabolu yolu arasında kalan bölümde Muratlı’dan içme suyu temin edilen ana su hattının güzergah değişim çalışmaları başladı ve tüm hızıyla devam ediyor.
Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini belirten Tekirdağ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Şeref İkbal, çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.
Bu çalışmayla birlikte yaklaşık 550 metrelik Q 600mm çapında çelik boru döşenecek olup ayrıca 40 metre civarında da Q 400mm depo bağlantı hattı yapılacak.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

DEVLET HASTANESİ SMS VE CEP TELEFONU İLE RANDEVU SİSTEMİNE GEÇİYOR

TEKİRDAĞ DEVLET HASTANESİ İNTERNETLE RANDEVUDAN SONRA SMS VE CEP TELEFONU İLE RANDEVU SİSTEMİNE GEÇİYOR SON HAZIRLIKLARI TAMAMLANAN SİSTEM 20 HAZİRAN DA BAŞLAYACAK KONUYLA İLGİLİ SORULARIMIZI CEVAPLAYAN DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ İNTERNET ÜZERİNDEN ORTALAMA 10.000 HASTAYA HİZMET VERİYORUZ ,SMS VE CEP TELEFONU SİSTEMİNİN DEVREYE GİRMESİ İLE SIRA BEKLEYEN İNSAN SAYISINI İYİCE AZALTMIŞ OLACAĞIZ HER KEZ RANDEVUSUNU ALDIĞI SAAT TE GELİP TEDAVİSİNİ YAPTIRACAK DEDİ.20 HAZİRAN DA BAŞLAMASI BEKLENEN SİSTEM DEN AVEA VE TURKCELL ABONELERİ YARARLANABİLECEK VODAFONE DA HENÜZ ALT YAPI HAZIR OLMADIĞI İÇİN VODAFONE ABONELERİ BU SİSTEMDEN FAYDALANAMAYACAK İLERLEYEN ZAMANDA VODAFONE ABONELERİNİN DE BU SİSTEMDEN FAYDALANMASI BEKLENİYOR.DEVLET HASTANESİNDEN RANDEVU ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR 4333 E MESAJ ATARAK YADA 757 43 33 Ü ARAYARAK RANDEVU ALABİLECEKLER.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

FACİA YA RAMAK KALDI

Tekirdağ’da freni boşalıp kontrolden çıkan kamyonun şoförü, başka araçlara çarpmamak için direksiyonu kırıp orta refüje takla attı. Şoför kamyondan hafif yaralarla kurtulurken şans eseri başka araç ve yaya olmaması faciayı önledi.
Alınan bilgilere göre, Malkara’dan İstanbul istikametine giden Muhammed Yılmaz (28) yönetimindeki 23 ET 409 plakalı kamyonun freni boşalarak kontrolden çıktı. Yaklaşık 300 metre kontrolsüz giden şoför Yılmaz, 100’ncü Yıl kavşağındaki geldiğinde önünde kırmızı ışıkta bekleyen Adil Bağır’ın (48) kullandığı 34 DK 3331 plakalı araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Takla atarak orta refüje çıkan kamyon sürücü Yılmaz, kazadan hafif sıyrıklar ile kurtuldu. Takla atan kamyonun taşıdığı taşlar ise etrafa saçıldı. İstanbul’a doğru giderken bir anda kazanın meydana geldiğini anlatan sürücü Adil Bağır, “Ben kırmızı ışığa geldiğimde yavaşladım. Sonra birden üzerimde taş ve topraklar gördüm. Sonra arka camın kırıldığını fark ettim. Bir anda kamyon sanırım bana çarpmamak için orta refüje çıktı. Bende ne olduğunu anlayamadan kamyonu önümde gördüm. Çok şaşkınım” şeklinde konuştu.
Kaza nedeniyle kavşak trafiğe kapanırken, kamyonun taşıdığı taş ve toprakları belediye ekipleri kepçeler ile temizledi. Takla atarak orta refüje çıkan kamyon ise uzun süren uğraşların sonunda vinç ile kurtarıldı. Kamyon sürücüsü Muhammed Yılmaz, Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza sırasında kavşakta şans ederi başka araç ve yayaların bulunmaması faciayı önledi.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

TEKİRDAĞ’IN YENİ EMNİYET MÜDÜR NECDET ÇELİKBİLEK

Uzun süreden beri tartışılan Tekğirdağ ın yeni emniyet müdürü kim olacak sorusunun cevabı belli oldu,Tekirdağ’ın yeni emniyet müdürü Necdet Çelikbilek peki Çelikbilek kimdir?

27.06.1955 yılında Kırklareli İli Lüleburgaz ilçesinde doğdu. Orta ve Lise öğrenimini Lüleburgaz'da yaptı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünü bitirdi. 10.08.1978 yılında İstanbul ilinde polislik mesleğine başladı. 1982 yılında komiser yardımcılığına terfi etti. Sırasıyla 1986-1989 yıllarında Adıyaman, 1989-1990 yıllarında Çanakkale, 1990-1991 yıllarında Kahramanmaraş, 1991-1994 yıllarında Adıyaman, 1994 yılında kısa bir süre Kocaeli, 1994-1995 yılında Batman, 1995-2004 yıllarında İstanbul illerinde çalıştı. 2004 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek APK Dairesi Başkanlığında çalıştı. 01.03.2005 tarihinde Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak göreve başladı. 53 maaş taltifi ve 14 takdirname almış olup evli ve 3 çocuk babasıdır.Paylaş

TEKGIDA-İŞ İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

TÜRKİYE GENELİNDE KIDEM TAZMİNATIMI ELİMDEN ALMA SLOGANI İLE YOLA ÇIKAN TEKGIDA-İŞ SENDİKASI BAŞLATTIĞI İMZA KAMPANYASI TEKİRDAĞ DA İLGİ GÖRDÜ 3.500 KİŞİNİN İMZA VEREREK DESTEK VERDİĞİ KAMPANYAYLA İLGİLİ OLARAK SENDİKA YETKİLİLERİ YAPTIKLARI AÇIKLAMADA İLGİDEN MEMNUN OLDUKLARINI BELİRTTİLER.TEKGIDA-İŞ SENDİKASI TEKİRDAĞ DA MEY RAKI BAŞTA OLMAK ÜZERE BİR ÇOK KURULUŞUN SENDİKASI.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

HAYRABOLU SU DEPOSUNDAN DERTLİ

29 MART YEREL SEÇİMLERİNDE GÖREVİ A.K.P Lİ BELEDİYEDEN DEVİR ALAN D.P Lİ HASAN İRTEM'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK BAŞKAN ARADAN GEÇEN 2 AYLIK SÜREDE İLÇENİN SORUNLARINI LİSTELEDİKLERİNİ VE İLÇENİN ALTYAPI SORUNLARI OLDUĞUNU BELİRTTİ.YENİ BAŞKANIN EN BÜYÜK SIKINTILARINDAN BİRİSİ BİR ÖNCEKİ DÖNEM YAPILAN SU DEPOSU GEÇİCİ KABULÜ YAPILAN SU DEPOSUNDA Kİ DELİKLERDEN DOLAYI DEPO BİR TÜRLÜ FAALİYETE ALINAMIYOR BAŞKAN HASAN İRTEM İLLER BANKASINA BAŞVURU YAPTIK ORDAN GELİCEK OLAN HEYETİ BEKLİYORUZ SORUNU ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ DEDİ.ŞEHRİN SORUNLARINIDA DEĞİNEN BAŞKAN ŞU ANDA MEVCUT SU ŞEBEKESİNİN ASPESTLİ BORULARDAN YAPILDIĞINI VE ÖNCELİKLE BU BORULARIN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ.BAŞKAN AYRICA HAYRABOLUDA YENİ SU KUYULARINA İHTİYAÇ OLDUĞUNU VE BU KUYULARI AÇTIRMAK İÇİN D.S.İ YE MÜRACAT ETTİKLERİNİ D.S.İ NİN DE JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNİ BÖLGEDE ARAŞTIRMA YAPMAK ÜZERE BU BÖLGEYE GÖNDERDİĞİNİ BELİRTTİ.

HABER:FERHAT ERSAYINPaylaş

BAŞKAN’DAN VALİ DOĞAN’A VEDA YEMEĞİ

3,5 yıldan beri görev yaptığı Tekirdağ’dan son valiler kararnamesiyle birlikte Konya’ya atanan Vali Aydın Nezih Doğan için Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç tarafından veda yemeği düzenlendi.Rüya restauranta yapılan yemeğe 8.Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Gümüştekin’in yanı sıra ,Vali yardımcıları , il Genel sekreteri Mustafa Yel ,Jandarma alay komutanı albay Ali İnlek, Emniyet Müdürü Gökhan Seven ,İl Genel Meclisi başkanı Münir Karaevli, Belediye başkan yardımcıları Eyüp Yiğiter,Mehmet Özen,Haldun Güler, Başsavcı Mustafa Demirdağ, Adalet komisyonu başkanı Ekrem Esin ile diğer yetkililer katıldı.Yemekte konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ‘Sayın valimizle 2,5 ay da gibi kısa bir süre de olsa uyumlu çalışmalar yaptık.Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.Kendisini unutmayacağız ‘dedi.Vali Doğan da Tekirdağ’a tayini çıktığı zaman Trakya’ya yabancı olduklarını ancak gelip göreve başladıktan sonra sıcak insanlarla karşılaştıklarını belirterek Tekirdağ’dan ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.Başkan Dalgıç vali Doğan’a yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdi.Paylaş

TEKİRDAĞIN TRAFİK SIKINTISI SICAKLARLA BİRLİKTE ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ

ÖZELİKLE TEKİRA NIN AÇILMASINDAN SONRA KÖPRÜ BAŞINDA ARTAN YOĞUNLUKLA İYİCE KENDİNİ HİSETİREN TEKİRDAĞ’IN TRAFİK ÇİLESİ HAVALARIN ISINMASI VE OKULLARIN KAPANMASI İLE İYİCE ARTTI.YETKİLİLER YETERSİZ OLAN YOLLAR VE ÖZELİKLE OTOPARK LARIN YETERSİZLİĞİ NEDENİ İLE ELLERİNDEN BİŞEY GELMEDİĞİNİ BELİRTİRKEN DAHA ÖNCE AHMET AYGÜN DÖNEMİNDE ÜSTÜNDE ÇALIŞILAN VE TEKİRDAĞ TRAFİĞİNİ RAHATLATMASI BEKLENEN ŞEHİR İÇİ YOL DÜZENLENMESİNİN TAMAMLANMASINI BEKLİYORLAR.TRAFİK SIKINTISININ ÇÖZÜLMESİ İÇİN İLK OLARAK PERŞEMBE PAZARI ESNAFI İLE BELEDİYENİN YENİ YER KONUSUNDA ANLAŞMASI VE BU BÖLGEYİ TRAFİĞE TAM ANLAMI İLE AÇMASI GEREKİYOR,TABİKİ BUNU YAPARKEN KURULDUĞU GÜNDEN BERİ TEKİRDAĞA HİÇ BİR KATKI SAĞLAMAYAN TEKİRA NIN İSE NASIL BİR FEDAKARLIK YAPACAĞI BELEDİYE YE MADDİ AÇIDAN NASIL DESTEK OLACAĞI İSE MERAKLA BEKLENİYOR.KURULDUĞU GÜNDEN BERİ BİR TÜRLÜ İSTENEN MÜŞTERİ SAYISINA ULAŞAMAYAN TEKİRANIN BU DÖNEM İÇİN DE TRAFİK SIKNITISINI ÇÖZÜMÜNE KATKI SAĞLAYIP SAĞLAMAYACAĞI İSE MERAKLA BEKLENİYOR.TARFİK TEKİ EN ÖNEMLİ SORUNLARDAN BİR TANESİ İSE TUREX!E AİT OTOBÜSLER TUREX FİRMASI GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE OTOBÜS SAYISINI ARTIRIRKEN ZATEN MEVCUT DA ŞEHİR İÇİNDE YOLCU ALIRKEN VE İNDİRİRKEN TRAFİĞİ SIKIŞTIRAN MAVİ OTOBÜSLERİN SAYISININ ARTMASI İSE TARFİK TEKİ SIKINTIYI OLDUKÇA ARTIRDI.Paylaş

N.K.Ü DEN KONGRE DUYURUSU

16-20 Haziran 2009 tarihleri arasında yapılacak ve ilk 3 günü Namık Kemal Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “Sustainable Development In Southeast Europe” (Güneydoğu Avrupa’da Sürdürülebilir Kalkınma) konulu ulutirslararası kongre düzenlenicektir.
Haber:Ferhat ErsayınPaylaş

TİCARET ODASINDAN KONFERANS DUYURUSU

Avrupa Komisyonu’nun desteğiyle kurulan ve 43 ülkede, 600 kurum ve kuruluşun dahil olduğu “Avrupa İşletmeler Ağı”nın bölgemizdeki çalışmalarını yürüten Avrupa İşletmeler Ağı – Tekirdağ İrtibat Bürosu’nun faaliyetlerinden biri olarak, “Küresel Krizde Sanayinin Finansal Desteklere Erişimi” konulu seminer düzenlenmektedir.

Seminerin amacı, kriz ortamında mücadele veren firmaların, faaliyetlerini devam ettirebilmeleri için ulaşabilecekleri mevcut finansal kaynaklar hakkında bilgilendirilmesi ve ihracata yönelik desteklerden haberdar olmalarının sağlanmasıdır.

Haber:Ferhat ErsayınPaylaş

A.K.P TEKİRDAĞ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ


SEÇİMLERDEN SONRA TEKİRDAĞ AKP DE SULAR DURULMUYOR SON OLARAK İL KONGRESİ SIRASINDA ÇIKAN OLAYLARLA GÜNDEME GELEN A.K.P TEKİRDAĞ İL TEŞKLATINDA MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ GENEL MERKEZİN İSTEĞİ İLE TOPLU HALDE İSTİFA ETTİ.MERKEZ İLÇE BAŞKANI CAVİT YAZICI VE 29 KİŞİLİK YÖNETİM GENEL MERKEZİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA İSTİFA ETTİLER.Paylaş

FESTİVAL TÜRKİYE TARİHİNE GEÇTİ


45.KİRAZ FESTİVALİ 3.GÜN YAŞNAN SILA KRIZİYLE TARİHE GEÇTİ.

SILA SAHNEYE ÇIKTIKTAN SONRA ORGANİZASYON FİRMASI 2.ŞARKIDAN SONRA GÜVENLİK FİRMASINA TALİMAT VEREREK GÖRÜNTÜ VE FOTOĞRAF ALINMASINI ENGELLEDİ,TÜRKİYEDE İLK KEZ BİR HALK KONSERİNDE BASINA GÖRÜNTÜ YASAĞI GETİRİLİRKEN BAŞKAN DALGIÇ VE YARDIMCILARI YAŞANAN OLAYLARI SEYİRCİLERLE BİRLİKTE SADECE İZLEDİ BASIN MENSUPLARI İSE YAŞANANLARI PROTESTO EDEREK KONSER ALANINI TERK ETTİ. ORGANİZASYON FİRMASI YETKİLİSİ NE SORDUĞUMUZ BURDA 10.000 LERCE FOTOĞRAF MAKİNASI GÖRÜNTÜ ALIYOR BUNU NASIL ENGELİYECEKSİNİZ SORUMUZA İSE BİLEMİYORUM BİZ ANLAŞMA YAPARKEN SANATÇILARLA 2 ŞARKIDAN SONRA BASIN GÖRÜNTÜ ALMIYCAK ŞEKLİNDE ANLAŞTIK DEDİ.OLAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPAN TEKİRDAĞ GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI ÖZKAN DİKMEN YAŞANALARLA İLGİLİ OLARAK SILAYI SUÇLARKEN BELEDİYE VE ORGANİZASYON FİRMASI İLE İLGİLİ HER HANGİ BİR AÇIKLAMA YAPMADI.

FERHAT ERSAYINPaylaş

BAŞKAN DALGIÇ'IN MAKAM ARACI KRİZİNİ TEKİRDAĞ TİCARET ODASI ÇÖZDÜ

PLAKALARI 59 AK 001 VE 59 AY 001 OLAN İKİ MAKAM ARACINI BAŞKAN ADEM DALGIÇ GÖREVE GELDİKTEN SONRA GARAJA ÇEKTİRMİŞ VE ARAÇLARI KULANMAMA KARARI ALMIŞTI.
UZUN SÜRE TEKİRDAĞIN GÜNDEMİNİ MEŞGUL EDEN KONUYU TİCARET ODASI BAŞKANI MUSTAFA YURDANUR ÇÖZDÜ 59 AK 001 PLAKALI SİYAH AUDİ ARACI TİCARET ODASI ADINA BELEDİYEDEN KİRALAYAN YURDANUR BU ARACIN YERİNE TEKİRDAĞ BELEDİYESİNE YENİ BİR ARAÇ KİRAYA VERECEK BU SAYEDE BAŞKAN DALGIÇ YILLAR ÖNCEDEN KALMA MAKAM ARACINDAN KURTULACAK VE YENİ MAKAM ARACINA KAVUŞACAK.

FERHAT ERSAYINPaylaş

ŞÖHRETLER KARMASI :3 VETERANLAR :1


KİRAZ FESTİVALİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ŞÖHRETLER KARMASI VETERANLAR KARŞILAŞMASINA TEKİRDAĞ HALKININ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.MAÇTA KURTLAR VADİSİNİN MEMATİSİ GÜRKAN UYGUN ESKİ MİLLİ FUTBOLCULAR RIDVAN DİLMEN, TANJU ÇOLAK, BÜYÜK SAVAŞ, GÖKHAN KESKİN VE FAAL FUTBOLCULARDAN KOCAELİSPORLU SERDAR TOPRAKTEPE, İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYEDEN SERTAN, BURSA SPORDAN OZAN FORMA GİYDİLER KARŞILAŞMA ÖNCESİNDE VE SONRASINDA GÜRKAN UYGUNLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK ,İSTEYEN VATANDAŞLAR İZDİHAMA YOL AÇTI UYGUNDAN ZAMAN ZAMAN VATANDAŞLARA BOĞULUYORUM İZİN VERİN DİYEREK SİTEM ETTİ.45 DK SÜREN MAÇTA 2 GOLÜ RIDVAN DİLMEN 1 GOLÜ İSE BÜYÜK SAVAŞ ATTI. TEKİRDAĞ VETERANLAR KARMASININ TEK GOLÜNÜ İSE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VE BAŞKAN VEKİLİ ERCAN KISA ATTI.
VETERANLAR TAKIMINDA AYRICA VALİ AYDIN NEZİH DOĞAN VE BELEDİYE BAŞKANI ADEM DALGIÇ TA FORMA GİYDİ.

FERHAT ERSAYINPaylaş

Şarköy'de ATV Televizyonu için Kız Kaçıran adında yeni bir dizi film çekiliyor

Şarköy'de 4 Haziran tarihinden itibaren ATV Televizyonu için "Kız Kaçıran" adında yeni bir 13 bölümlük dizi film çekilmeye başlandı.

ATV'nin sevilen dizisi "Elveda Rumeli"nin yerine 22 Haziran tarihinde başlayacak dizide Sümer Tilmaç, Mehtap Bayri, Barış Hayta, Pınar Aydın,Öykü Peksel, Meliha Abbasoğlu, Antu Toros, Ahmet Yenilmez gibi isimler yer alıyor.
DİZİNİN KONUSU..
Kızancıklar aşka gelince
'Kız Kaçıran'; Trakyalı fakir oğlanların, Trakyalı zengin kızlara abayı yakmaları ve onları kaçırmaya karar vermeleri üzerine kaleme alınmış eğlenceli bir gençlik ve aile komedisi. Hikayedeki imkansız aşkların sebebi ise babalar. Fakir oğlanların babası ile zengin kızların babası iki eski dost aslında ama yıllar önce ortak aldıkları bir piyango bileti aralarını bozmuş. Behçet, Kamil'i uyutup bilete çıkan ikramiyeye tek başına konmuş. O günden sonra Behçet almış başını yürümüş. Kamil ise belediye bandosunda ve düğünlerde müzik yapan alkolik bir çalgıcı olarak sürünmüş.
Ve Kamil'in oğulları Behçet'in kızlarına abayı yakınca, işler karışır. Babalar aşklara engel olur ama oğlanlar kızları kaçırmaya karar verir.

SARKÖYÜNSESİPaylaş
haberler haberler
Powered by Blogger