Son Dakika

EMNİYET MÜDÜRÜ NECDET ÇELİKBİLEK GÖREVE BAŞLADI

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü iken Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Tekirdağ'a atanan Necdet Çelikbilek, kente gelerek görevine başladı.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü önünde İl Müdürü Vekili Gökhan Seven, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, emniyet amirleri ve polisler tarafından karşılanan Necdet Çelikbilek daha sonra makamına geçti. Şehir ve emniyet müdürlüğü çalışmaları ile ilgili olarak Emniyet Müdür yardımcılarını kabul eden Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek'in ilk gününde resmi elbise ile göreve başlaması dikkat çekti. Karşılama sırasında bazı derneklerde 'hoş geldin' pankartı açarak yeni görevine başlayan Necdet
Çelikbilek'e başarılar diledi.
NECDET ÇELİKBİLEK'İN ÖZGEÇMİŞİ
27 Haziran 1955 yılında Kırklareli İli Lüleburgaz ilçesinde doğdu. Orta ve Lise öğrenimini Lüleburgaz'da yaptı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünü bitirdi. 10.08.1978 yılında İstanbul'da polislik mesleğine başladı.
1982 yılında komiser yardımcılığına terfi etti. Sırasıyla 1986-1989 yıllarında Adıyaman, 1989-1990 yıllarında Çanakkale, 1990-1991 yıllarında Kahramanmaraş, 1991-1994 yıllarında Adıyaman, 1994 yılında kısa bir süre Kocaeli, 1994-1995 yılında Batman, 1995-2004 yıllarında İstanbul'da çalıştı.
2004 yılında 1'nci Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek APK Dairesi Başkanlığında çalıştı. 01 Mart 2005 tarihinde Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak göreve başladı. 2009 yılına kadar görevini sürdüren Çelikbilek, 17 Haziran 2009 tarihli Kararname ile Tekirdağ'a İl Emniyet Müdürü olarak atandı. 53 maaş taltifi ve 14 takdirnamesi olan Necdet Çelikbilek, evli ve 3 çocuk babası.

Ferhat ErsayınPaylaş

BAKAN EKER’DEN MÜJDE TRAKYA’YA ÖZEL HAYVANCILIK PROGRAMI

Bir açılış için Tekirdağ’a gelen Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, yeni görevlerine atanan İl Başkanı Soner Çizen ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral’i tebrik etti.

Bir fabrikanın açılışı dolayısıyla Tekirdağ’a gelen Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Necip Taylan ile birlikte AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Parti binası önünde İl Başkanı Çizen ve Merkez İlçe Başkanı Meral tarafından karşılanan Eker, partililerin yoğun alkışları arasında toplantı salonuna geçti.

Bakan Eker burada yaptığı konuşmada, yeni görevlerine atanan İl Başkanı Soner Çizen ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral’i tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Eker, Türkiye tarımında Trakya’nın önemine işaret ettiği konuşmasında, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modelinin hayata geçirildiğini aktardı. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, programının yoğunluğu nedeniyle kısa tuttuğu konuşmasının ardından partililerle selamlaşarak Tekirdağ’dan ayrıldı.

Bakan Mehdi Eker’in AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Soner Çizen, “Bakanımızla tanışma fırsatı yakaladık. Kendisi bize hayırlı olsun temennilerini iletti. AK Parti Tekirdağ Teşkilatı’nın birlik ve beraberlik olgusunu yaşamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Biz de Sayın Bakanımıza ziyaretinden dolayı onur duyduğumuzu ilettik” dedi.

TRAKYA’YA ÖZEL HAYVANCILIK PROGRAMI

Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral de Bakan Mehdi Eker’in Trakya’ya özel bir hayvancılık planlamasından bahsettiğini belirterek, “Sayın Bakanımız hayvancılık sektöründe Trakya’nın bütününü ilgilendiren bir proje geliştirdiklerini bize iletti. Trakya’yı hayvan hastalıklardan arındırılmış bir bölge yaparak, hayvancılık alanında çeşitli destekleme ve kredilendirmelerle, bölgeden AB kriterlerine uygun hayvansal ürünleri Avrupa’ya ihracının planlamasını yaptıklarını açıkladı” diye konuştu. Eker’in Trakya’ya yönelik hayvancılık programının bölgede yeni iş kollarının ve refahının artacağına işaret olduğunu aktaran Meral, Bakan Eker’in kısa zamanda programın hayata geçirileceğini söylediğini kaydetti.
Haber:Ferhat ERSAYINPaylaş

BAVULUNU ALAN KAÇIYOR

TEKİRDAĞSPORUN 2008-2009 SEZONUNU 2Lİ AVERAJLA 3. SIRADA BİTİRMESİNİN ARDINDAN BU SENE KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUK BEKLEYEN TARAFTAR ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞIYOR.
TAKIMDAN AYRILAN BURAK,ERHAN,FEİM,KEMAL,TAYGUN,EYÜP,MEHMET KARACA,MUSTAFA KIRLANGIÇ,AHMET,ERTUNÇ,ALİ BALBUL’A MUSTAFA UMMANDA KATILDI. İLGİSİZLİKTEN BUNALAN FUTBOLCULARIN ÖNÜNE KONAN ŞARTLARA BAKILMAKSIZIN TEKİRDAĞSPORDAN AYRILMALARI TEKİRDAĞSPORUN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMU GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR.
MEVCUT YÖNETİMİN İLGİSİZLİĞİNİN ÜSTÜNE TEKİRDAĞ VALİLİĞİ VE BELEDİYESİDE KAYITSIZ KALINCA SON KAÇINILMAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR.
GÖRÜŞLERİNİ ALDIĞIMIZ TEKİRDAĞSPOR TARAFTARLARININ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BÜYÜK BİR YÜRÜYÜŞ PLANLADIKLARI ÖĞRENİLDİ.

www.tekirdagspor.orgPaylaş

BAŞKAN DALGIÇ KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Özen’le birlikte resmi kurumları ziyaret etti. İl Genel Sekreteri Mustafa Yel,Mülkiye başmüfettişi Fikret Çakır ile Milli Emlak Müdürü Bayram Budak’ı makamında ziyaret ettiler.Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Op. Dr. Adem Dalgıç resmi kurumlarla beraber çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.
Haber:Ferhat ERSAYINPaylaş

Tekirdağ Belediyesi ve PETDER

Tekirdağ Belediyesi ve Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş PETDER, Tekirdağ il sınırları içerisinde insan ve çevre sağlığını tehdit eden atık motor yağlarının yaratacağı kirliliğin engellenmesi amacıyla 10 Temmuz 2009 tarihinde bir işbirliği protokolü imzalandı. Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç bu işbirliği protokolü ile belediye sınırları içerisinde atık motor yağı üreten kaynakların belirlenmesi, atık motor yağlarının çevre ve insan sağlığı açısından oluşturduğu riskler ile ilgili olarak toplumun bilinçlendirilmesine yönelik ortak çalışmalar yürütülmesi ve atık motor yağlarının PETDER lisanslı araçları ile bedelsiz olarak toplanarak geri kazanım veya bertarafının sağlanmasının amaçlandığını söyledi.

Protokol imza töreninde Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Operasyon Müdürü Aydın Özbey tarafından, Belediye Başkanı Op.Dr. Adem DALGIÇ’a çevre konusunda yapmış oldukları örnek çalışmalardan ve atık yağların yönetimi konusunda göstermiş oldukları destekten dolayı PETDER’i simgeleyen ‘tır sembollü’ bir plaket verildi.

Aydın ÖZBEY, PETDER tarafından Tekirdağ ilinde toplumun bilinçlendirilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, Haziran ayı içerisinde, Belediye ve İl Müdürlüğünün organizasyonu ile otomobil servislerinin çalışanlarının katılımı ile 100.Yıl Sanayi Sitesinde bir toplantı düzenlendiğini, toplama çalışmaları kapsamında ise 2008 yılında 193 seferde 240 ton, 2009 yılının ilk altı ayında ise 100 seferde 95 ton atık motor yağının çevre ve insan sağlığına zarar vermeden lisanslı işletmelerde bertarafının sağlandığını ifade etti.

Başkan DALGIÇ; “Temiz ve Yaşanabilir Bir Kent Yaratmak İçin Birlikte Çalışmalıyız”

Protokol imza töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Adem DALGIÇ, temiz ve yaşanabilir bir kent yaratmak arzusu içinde olduklarını ve bu nedenle Atık Yönetimine çok önem verdiklerini ve bunun bir göstergesi olarak Bakanlık tarafından motor yağlarının toplanması ile ilgili olarak yetkilendirilen PETDER ile protokol imzaladıklarını ifade ederek, protokolün hayırlı olmasını, kentte yaşayan insanların da duyarlılığı ve desteği ile önemli başarılar elde etmeyi arzuladıklarını ifade etti.

Başkan DALGIÇ, çevreye duyarlı Tekirdağlılara ve özellikle atık motor yağı değişimi yapan servis/akaryakıt istasyonları sahipleri ve çalışanlarına seslenerek; “İşyerlerinize gelerek gayri kanuni olarak bedel karşılığı atık motor yağlarını almak istediklerini ifade eden kişilere itibar etmeyiniz. Bu şekilde toplanan atık motor yağlarının ekmek fırınlarında, seralarda yakıldığını, inşaatlarda kalıp yağlamada kullanıldığına tanıklık ediyoruz. Çevremizi ve insan sağlığımızı tehdit eden bu duruma tespit etmeniz durumunda lütfen belediyeye ihbarda bulununuz. Atık motor yağlarını yalnızca Bakanlık tarafından Yetkilendirilmiş olan Kuruluş PETDER’e veriniz” dedi.

Başkan DALGIÇ, önümüzdeki dönemde Belediye olarak atık motor yağı değişimi yapılan noktaları kontrol altına almak üzere denetimlere başlanacağına dikkat çekti.


Haber:Ferhat ERSAYINPaylaş
haberler haberler
Powered by Blogger