Son Dakika

'İnternet Aşıklarının' Kaçamağı Çorlu'da Son Buldu


'İnternet Aşıklarının' Kaçamağı Çorlu'da Son Buldu

Ankara'da Oturan ve İnternette Tanıştığı Sevgilisi 17 Yaşındaki U.g. İçin Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne Gelerek Okul Bahçesinde İlişkiye Giren ve 2 Gece Uyuduktan Sonra Bulunan 15 Yaşındaki S.ç., Anne ve Babasından Korkunca Savcılık Kararıyla Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu'na Yerleştirildi.

Ankara'da oturan ve internette tanıştığı sevgilisi 17 yaşındaki U.G. için Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne gelerek okul bahçesinde ilişkiye giren ve 2 gece uyuduktan sonra bulunan 15 yaşındaki S.Ç., anne ve babasından korkunca savcılık kararıyla Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi. Sevdiği kız ile ilişkiye giren U.G., S.Ç.'nin ailesinin şikayetçi olmaması ve 15 yaşını doldurmuş olması nedeniyle serbest bırakıldı.

Geçen yıl internette tanıştığı U.G. ile aşk yaşamaya başlayan lise 2'nci sınıf öğrencisi S.Ç., ailesine haber vermeden biriktirdiği paralar ile Çorlu'daki sevgilisinin yanına kaçtı. Babası ile annesinin ayrılması ardından annesi ile yaşamaya devam eden U.G. annesinden gizlice evden yemek ve battaniye yanına alarak bir okulun bahçesinde S.Ç. ile kalmaya başladı. Kızlarını merak eden aile polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aile kızları S.Ç.'nin daha önce de kaçtığı Çorlu'daki U.G.'nin yanında olabileceğini bildirdi. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü durumu Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. U.G.'yi evinde bulamayan polis ekipleri annesine oğlunun polis merkezine gelmesi gerektiğini söyledi. Annesi, ilerleyen saatlerde eve gelen U.G.'ye polis merkezine gitmesini söyledi. Polis merkezine giden U.G., S.Ç.'nin kendisi ile birlikte olduğunu belirterek yerini bildirdi. Ekipler tarafından alınan S.Ç. savcılık talimatı ile hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kontrolünde psikolojik durumunun yerinde olduğunu belirlenen S.Ç.'nin erkek arkadaşı ile birlikte olduğu tespit edildi. S.Ç. ise, ilişkiye kendi rızası ile girdiğini anlatırken sevgilisinden şikayetçi olmadı. Polis, S.Ç.'nin Ankara'ya haber verirken ailesi Çorlu'ya geldi. Çorlu'ya gelen aile, kızları S.Ç.'yi almak istedi. S.Ç. de ailesinden koktuğu için yanlarına gitmek istemedi. Cumhuriyet Savcısı bunun üzerine S.Ç.'yi Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderdi. U.G. ise, S.Ç.'nin 15 yaşını doldurmuş olması ve ailenin şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldı.

S.Ç., polise verdiği ifadesinde U.G.'yi sevdiğini belirterek, “Ailem sorun çıkarırsa Ya mezara gireceğiz, ya da evleneceğiz” dediği belirtildi.Paylaş

0 Response to "'İnternet Aşıklarının' Kaçamağı Çorlu'da Son Buldu"

Yorum Gönder

haberler haberler
Powered by Blogger