Son Dakika

Girdikleri Fabrikanın Sahibini Hastanelik Eden İki Hırsız, Jandarmadan Kaçamadı


Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Hırsızlar, Girdikleri İşyerinin Sahibini Demir Sopayla Döverek Hastanelik Etti. Fabrikadan Çok Sayıda Bilgisayar ve Bakır Bobinleri Çalmaya Çalışan Zanılılar, Zandarma Tarafından Yakalandı.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hırsızlar, girdikleri işyerinin sahibini demir sopayla döverek hastanelik etti. Fabrikadan çok sayıda bilgisayar ve bakır bobinleri çalmaya çalışan zanılılar, zandarma tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay Çorlu ilçesine bağlı Seymen köyü mevkiinde bulunan M.S.'ye ait pompa üretim fabrikasında meydana geldi. Sinan Ö.(28) ile arkadaşı Yüksel Y.(31), İstanbul'dan kiraladıkları 34 ZMB 42 plakalı otomobil ile Çorlu'ya geldi. Çorlu'da Seymen köyü mevkiinde bulunan pompa fabrikasının idari bölümüne giren zanlılar, bir adet ruhsatlı silah ile ofiste bulunan çok sayıda bilgisayarı arabaya yüklemek için çıkış kapısına taşıdılar. Fabrikadan çaldıkları çok sayıda bakır bobinleri de araçlarına yükleyen hırsızlar işyerinde bulunan güvenlik kameralarının kendilerini kayıt ettiğini fark edince kayıt bilgisayarını önce kırdılar daha sonra ise yaktılar. O esnada kontrol için fabrikasına gelen işyeri sahibi M.S. hırsızlarla karşı karşıya geldi. Hırsızlar tarafından terslenen M.S., Sinan Ö. ve Yüksel Y. tarafından demir çubuk ile dövüldü. M.S.'nin Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nı araması üzerine kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri hızla olay yerinden kaçan hırsızların peşine düştü. İki zanlı, çaldıkları eşyalarla birlikte kısa sürede yakalandı. Aldığı darbeler sonrasında hastaneye kaldırılan iş yeri sahibi ise yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. İki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Paylaş

0 Response to "Girdikleri Fabrikanın Sahibini Hastanelik Eden İki Hırsız, Jandarmadan Kaçamadı"

Yorum Gönder

haberler haberler
Powered by Blogger