Son Dakika

Alkollü Sürücü Tarlaya Uçtu


Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Meydana Gelen Kazada, Aşırı Alkolllü Sürücü Direksiyon Başında Uyuyunca Tarlaya Uçtu. Sürücü, Vatandaşlar Tarafından Aracından Çıkartıldı.
Çorlu Tekirdağ arasındaki ulaşımı sağlayan karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen kazada, Tekirdağ istikametine seyreden sürücü Recai Arıç, 59 UC 726 plakalı panelvan cinsi aracının direksiyonunda aşırı alkolün de etkisiyle uyuya kaldı. Arıç, aracı ile yol kenarındaki tarlada bulunan dere yatağına uçtu. Kaza sonrası direksiyon başında uyumaya devam eden sürücü Arıç'ı, yoldan geçen ve kazayı fark eden diğer vatandaşlar uyandırarak aracından çıkarttı.

Ancak uyandığında, kaza yaptığını fark eden aşırı alkollü sürücü Recai Arıç, cep telefonu ile yakınlarına haber vererek yardım istedi. Bu arada, olay yerine gelen polis ekipleri, yolda başka bir kazaya sebebiyet vermemek için güvenlik önlemleri alarak sürücü Arıç'ı gözaltına aldı.

Çekici vasıtasıyla dere yatağından çıkartılan araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.Paylaş

0 Response to "Alkollü Sürücü Tarlaya Uçtu"

Yorum Gönder

haberler haberler
Powered by Blogger