Son Dakika

TEKİRDAĞ'IN 3 İLÇEYLE BAĞLANTISI KESİLDİ

Tekirdağ ve ilçelerinde sabah saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle, 3 ilçe ile 113 köy yolu ulaşıma kapandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Malkara ilçesine ulaşımın sağlandığı D-100 karayolundaki Güveçli rampasında geliş ve gidiş yönündeki tırların kayması nedeniyle Tekirdağ-Malkara yolu ulaşıma kapandı.

Kar yağışı dolayısıyla Tekirdağ'dan Şarköy ve Hayrabolu ilçesine de ulaşım sağlanamıyor. Trafik ekipleri, araçların zincir takmasına rağmen Malkara, Hayrabolu ve Şarköy ilçesine gitmelerine izin vermiyor.


Karayolları ekipleri yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapmasına rağmen tipi şeklindeki kar yağışı nedeniyle yollar tekrar karla kaplanıyor. Ekiplerin kapalı olan yolların açılması için gece boyunca çalışacağı belirtildi.


Bu arada Malkara'da 70, Hayrabolu'da 20, Şarköy'de de 23 köy yolu da ulaşıma kapandı.


-DENİZ ULAŞIMI-

Öte yandan olumsuz hava koşulları deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve poyrazla birlikte etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Çanakkale Boğazı'nın çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatılması üzerine 32 yerli ve yabancı şilep ve tanker Şarköy sahillerine demirledi.


Saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreye ulaşan poyraz ve dalgalar nedeniyle gemilerdeki personel karaya çıkamadı.


-YOLDA KAYAN YOLCU OTOBÜSÜ SU KANALINA GİRDİ-

İstanbul'dan Çanakkale'ye gitmek için yola çıkan İsmail Bektaşlı'nın kullandığı 34 FG 4822 plakalı yolcu otobüsü, Malkara ilçesinin Karıştıran mevkisinde yolun kaygan olmasından dolayı yolu ayıran su kanalına girdi.

Olayın karayollarına bildirilmesinin ardından otobüste bulunan yolcular, Malkara Öğretmenevi'ne yerleştirildi. Otobüs ise jandarma, karayolları ve iş makinelerinin yardımıyla kanaldan çıkarıldı.



Paylaş

0 Response to "TEKİRDAĞ'IN 3 İLÇEYLE BAĞLANTISI KESİLDİ"

Yorum Gönder

haberler haberler
Powered by Blogger