Son Dakika

ÇORLU'DA 3 ADRESE CEM GARİPOĞLU BASKINI

İstanbul Beşiktaş'ta Çöp Konteynerinde Parçalanmış Cesedi Bulunan 18 Yaşındaki Münevver Karabulut'un Katil Zanlısı Olarak Aranan Cem G'nin Tekirdağ'ın Çorlu İlçesindeki Bir Evde Saklandığı İhbarı Üzerine Çorlu Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Çorlu'da Üç Ayrı Adrese Eş Zamanlı Operasyon Düzenledi.

İstanbul Beşiktaş'ta çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem G'nin Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki bir evde saklandığı ihbarı üzerine Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çorlu'da üç ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Alınan bilgiye göre, Münevver Karabulut cinayetinin şüphelisi olarak aranan Cem G'nin Çorlu Emlak Konutları'ndaki bir evde gizlendiği ihbarını alan Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirtilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Belirtilen adreslerdeki kapıların açılmaması üzerine, evlere çilingir yardımıyla giren ekipler, adreslerde kimseye rastlamadı.

Arama yapılan dairelerden birinde 5 bin şişe içki buldu. İçkilerin bin 500'ünün bandrolsüz olduğu belirlendi.

Arama yapılan dairelerin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca el konulan Garipoğlu Şirketler Grubu içerisinde yer alan Burgaz Rakı Fabrikası üst düzey yöneticilerinin kalması için kiralandığı ve lojman olarak kullanıldığı ileri sürüldü.Paylaş

0 Response to "ÇORLU'DA 3 ADRESE CEM GARİPOĞLU BASKINI"

Yorum Gönder

haberler haberler
Powered by Blogger